Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Spaniei ne dă speranţe: "Mergem să câştigăm în Suedia". La Roja egalată în prelungiri de Norvegia

Selecţionerul Spaniei ne dă speranţe: "Mergem să câştigăm în Suedia". La Roja egalată în prelungiri de Norvegia

Echipa națională

Comentarii

Spania a remizat în Norvegia, 1-1, după ce Joshua King a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri pentru gazde.

La finalul partidei, Robert Moreno, selecţionerul Spaniei a declarat: "Mi-a plăcut atitudinea echipei mele, dar mi-aş fi dorit să pierdem mai puţine mingi şi mai ales să nu ne pierdem răbdarea. Ei au jucat mai puţin direct decât ne aşteptam noi să o facă. Cred că ne-am creat ocazii bune de gol, în special pentru a marca şi a doua oară, dar cel mai important era să tratăm altfel faza defensivă la scorul de 1-0" a spus tânărul antrenor al ibericilor.

Pentru Spania urmează confruntarea din Suedia, cu poate principala rivală a României la locul 2 în grupă. Moreno este optimist şi dă asigurări că Spania merge să câştige acolo: "Noi mergem la Solna să câştigăm. Vrem să facem 28 de puncte in această grupă, dar dacă nu reuşim, sper să putem face 26...măcar 25" a anunţat Robert.

Spania e prima în grupa României dupa 7 meciuri cu 19 puncte. Suedia este pe locul 2 cu 14 puncte, iar România ocupă poziţia a treia cu 13 puncte. Norvegia are acum 10 puncte şi este a patra în grupă. În etapa a 8-a a fazei grupelor, Spania merge în Suedia, iar Norvegia joacă la Bucureşti contra României, pe un stadion care va fi dominat de copii.

Afla mai multe despre: robert morenoechipa naţională 

viewscnt
Articole similare