Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semifinala de la tineret, din 2019, doar praf în ochi? ”Câţi jucători din primul 11 de atunci au fost titulari cu Belarus?” | EXCLUSIV

Semifinala de la tineret, din 2019, doar praf în ochi? ”Câţi jucători din primul 11 de atunci au fost titulari cu Belarus?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

În 2019, naţionala de tineret a României reuşea să ajungă până în semifinalele Campionatului European, disputat în Italia şi San Marino, iar speranţele unei noi ”Generaţii de Aur” se întrezăreau din nou, după mulţi ani de aşteptare.

La turneul final, România reuşea să învingă Croaţia (4-1) şi Anglia (4-2), apoi remiza contra Franţei (0-0). În semifinale, ”tricolorii” pierdeau greu contra Germaniei, scor 2-4, după ce a condus cu 2-1 la pauză.

Generaţia de la tineret s-a pierdut pe drum?

Din echipa de start a României U21 din semifinala cu Germania, doar un singur jucător jucător a fost titular, joi, în remiza de la Budapesta, scor 0-0. Este vorba despre Dennis Man.

Pe parcurs a mai intrat doar Ianis Hagi, iar pe bancă se mai aflau Alexandru Cicâldău, Florinel Coman şi Adrian Rus. De asemenea, pe teren contra Belarus a mai intrat Darius Olaru, însă acesta nu a fost om de bază în echipa lui Mirel Rădoi la turneul final.

Iată cum arăta primul ”11” al României contra Germaniei:

  • Radu - Ştefan, Paşcanu, Nedelcearu, Manea - Băluţă, Cicâldău - Man, Hagi, Ivan - Puşcaş. Au mai intrat: Florinel Coman, Andrei Ciobanu şi Adrian Petre.

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru a privit cu îngrijorare statistice ce indică un singur jucător din acea echipă încântătoare titular contra Belarusului.

  • Din păcate, foarte mulţi protagonişti ai performanţei din Italia nu au reuşit să rămână în anturajul echipei naţionale a României, cum ar fi Ştefan, Paşcanu, Ivan, Căbuz, Vlad, Boboc, Petre, R.Grigore, V.Dragomir, Nedelcu sau Ciobanu.

Câţi jucători de la Campionatul European U21 din 2019, din primul 11, au jucat titulari cu Belarus? Că tot vorbim de naţionala aia care ne va umple de bucurie.

Unul singur, Man, care a făcut cel mai slab Campionat European acolo. Singurul titular de atunci a fost Man. De la naţionala aia ne aşteptam la mai mult. Mai avem în lot, e adevărat.

Zic titulari, că ne puneam mari speranţe în naţionala aia. Uite că ajungem acum, la un meci foarte important, cu un singur titular de la naţionala aia?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dennis manbasarab pandurueuro u21 2019mirel radoi 

viewscnt
Articole similare