Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal de alarmă pentru fotbalul românesc: ”Au dispărut prea multe echipe de tradiţie!” EXCLUSIV ”Dacă aş avea o putere, aş schimba soarta lui Dinamo!”

Semnal de alarmă pentru fotbalul românesc: ”Au dispărut prea multe echipe de tradiţie!” EXCLUSIV ”Dacă aş avea o putere, aş schimba soarta lui Dinamo!”

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Dragoş Grigore a vorbit despre situaţia fostei sale echipe, Dinamo Bucureşti.

”Urmăresc şi citesc tot ce ţine de Dinamo” mărturiseşte Dragoş Grigore, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport. ”Într-adevăr, de ceva vreme se traversează o perioadă destul de grea, o tranziţie” spune fostul fundaş din Ştefan cel Mare, care deplânge situaţia în care au ajuns multe echipe de tradiţie ale fotbalului autohton.

Grigore mărturiseşte de asemenea că dacă ar avea putere, ar încerca să schimbe soarta formaţiei sale de suflet: ”Ar trebui fiecare care are puterea să pună umărul şi să ajute Dinamo pentru că au dispărut deja foarte multe echipe româneşti de tradiţie. Fotbalul românesc nu mai e acelaşi care era odată, vedem cu toţii că nu mai e nici acelaşi spectacol şi cred eu că nu e voie ca Dinamo să aibă soarta celorlalte echipe de tradiţie care au ajuns în faliment. Dacă aş avea o putere, aş schimba soarta echipei dar mi-e imposibil. Dar sunt sigur că sunt soluţii şi sper să fie puse în aplicare şi clubul Dinamo să fie salvat şi să ajungă echipa de top care a fost odată” a mai declarat internaţionalul român.

Situaţia financiară de la Dinamo îl înspăimântă realmente pe Dragoş, fotbalist care evoluează în prezent la Ludogorets Razgrad, în Bulgaria, alături de Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi: ”E trist, e destul de greu. Mă pun în pielea celor de acolo şi probabil ar fi fost destul de greu să accept lucrurile acestea.Mulţi dintre noi avem familii, copii, nu mai suntem puşti, sau nu sunt mulţi puşti de 18-19 ani care să nu aibe responsabilităţi” a mai declarat Grigore, pentru Telekom Sport.

  • 126 de meciuri are Dragoş Grigore la Dinamo
  • 2 trofee a cucerit internaţionalul român în Ştefan cel Mare
  • 2 trofee a câştigat cu Ludogorets de la sosirea în Bulgaria
  • 37 de selecţii are în reprezentativa României

Afla mai multe despre: dragoş grigoredinamo 

viewscnt
Articole similare