Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnalul de alarmă tras de Dan Nistor după ce Craiova a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie. ”Trebuie să prindem play-off-ul!”

Semnalul de alarmă tras de Dan Nistor după ce Craiova a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie. ”Trebuie să prindem play-off-ul!”
Comentarii

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu UTA, în etapa a XX-a a Ligii 1.

Hora a fost eliminat, în minutul 90+4, pentru lovirea lui Papp, într-un moment în care balonul nu era în zona celor doi jucători. Oltenii au ajuns la a şasea etapă consecutivă fără victorie, iar la finalul meciului, Dan Nistor a tras un semnal de alarmă şi a spus că echipa trebuie să prindă play-off-ul.

 ”Trebuie să prindem play-off-ul!”

”Ar fi trebui să câştigăm pentru că fanii au venit în acestă seară într-un număr destul de mare. Nu am putut să îi facem fericiţi. Mai avem o etapă şi trebuie să câştigăm, pentru că trebuie să prindem play-off-ul. Nu ştiu dacă este o criză, dar trebuie să vedem în această pauză. Sunt convins că se va trage linie la sfârşit şi se va găsi cine a greşit. Mai avem un meci şi trebuie să câştigăm”, a spus Dan Nistor, la finalul meciului.

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova - 31 de puncte şi FC Botoşani - 30 de puncte.

UTA ocupă locul 8, cu 27 de puncte, după Farul, 29 de puncte, şi la egalitate cu FC Argeş, de pe locul 9.

Afla mai multe despre: u craiova-nistor-liga 1 

viewscnt
Articole similare