Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi Sfântu Gheorghe a plecat în cantonament, în Antalya. Leo Grozavu a renunţat la şapte jucători: "Au rămas doar cei care şi-au făcut treaba la echipă"

Sepsi Sfântu Gheorghe a plecat în cantonament, în Antalya. Leo Grozavu a renunţat la şapte jucători: "Au rămas doar cei care şi-au făcut treaba la echipă"

Fotbal

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a plecat, vineri dimineaţă, spre Antalya, acolo unde vor efectua cantonamentul din această iarnă. Antrenorul Leo Grozavu s-a asigurat că vor face deplasarea în Turcia doar jucătorii care merită.

În consecinţă, Leo Grozavu a înştiinţat şapte jucători de faptul că nu mai fac parte din planurile sale pentru partea a doua a sezonului. Printre ei, Dylan Flores, Oumar Diakhite, şi Hillal Ben Moussa.
 
"La capitolul plecări, au fost câteva plecări. Să nu se creadă că am avut ceva cu respectivii jucători. Doar randamentul a contat. După o analiză făcută cu conducerea, am hotărât să ne despărţim de cei care nu au fost la raportul calitate-preţ foarte bine antamaţi. Cred că toţi au fost străini. Au rămas alţi străini în lot, dar cei care şi-au făcut treaba pentru echipă", a spus Grozavu, la plecarea spre Antalya, pentru Telekom Sport.
 
În schimb, la Sepsi au ajuns alţi patru jucători: Istvan Fulop de la Academia Puskas, Ioan Andrei Dumiter întors de la Chindia Târgovişte, Daniel Celea de la CS Mioveni şi Kovacs Lorant de la Ujpest
 
"Este împrumutat de la Academia Puşcaş, fratele lui Istvan, Lorand. Am lucrat cu el, l-am debutat în prima ligă când eram la Botoşani. Îl cunosc foarte bine, el vine după o perioadă de inactivitate cauzată şi de o accidentare", a completat Leo Grozavu.
 
Jucătorii Sepsi OSK s-au reunit luni, la Sfântu Gheorghe pentru reluarea antrenamentelor. Iar vineri au zburat către cantonament ce va ţine două săptămâni, în localitatea Belek, din Antalya (Turcia), unde va disputa şi patru meciuri amicale cu echipe din Azerbaidjan, Polonia, Bulgaria şi Rusia, respectiv cu Zira FK (16 ianuarie), Korona Kielce (18 ianuarie), PFC Beroe (21 ianuarie) şi FK Arsenal Tula (23 ianuarie).

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare