Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams nu este o obsedată de doborârea recordului lui Margaret Court, 24 de titluri de Grand Slam

Serena Williams nu este o obsedată de doborârea recordului lui Margaret Court, 24 de titluri de Grand Slam

Sporturi

Comentarii

Cu toate că Serena Williams se apropie de vârsta de 40 de ani, Mouratoglou susţine că aceasta se mişcă în teren mai bine decât o făcea înainte.

Antrenorul americancei, Patrick Mouratoglou, susţine că eleva lui nu este obsedată de doborârea recordului pe care australianca Margaret Court îl deţine, 24 de titluri de Grand Slam.

Cu toate că Serena Williams se apropie de vârsta de 40 de ani, Mouratoglou susţine că aceasta se mişcă în teren mai bine decât o făcea înainte. Americanca nu a mai câştigat un titlu de Grand Slam de 4 ani, de la Australian Open 2017. Între timp aceasta a născut şi a mai jucat alte 4 finale de Grand Slam, toate pierdute în minim de seturi.

"Este clar că s-a întos în tenis pentru a mai câştiga câteva titluri de Grand Slam, cu siguranţă este un scop acesta, dar acum nu mai este atât de obsedată de acest obiectiv. Cu siguranţă vrea să câştige titluri. Este singurul motiv pentru care s-a întors în tenis. Cu siguranţă Serena se mişcă mai bine decât o făcea acum 3 ani pe teren." a spus Mouratoglou.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: serena williams 

viewscnt
Articole similare