Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams şi-a demolat adversara din ”sferturile” US Open: ”Simt toată treaba ca o recompensă”

Serena Williams şi-a demolat adversara din ”sferturile” US Open: ”Simt toată treaba ca o recompensă”

Tenis

Comentarii

Williams, numărul opt mondial, va juca pentru a 13-a oară o semifinală la Flushing Meadows, după o victorie categorică în faţa chinezoaicei Qiang Wang (18 WTA), cu 6-1, 6-0, în doar 44 de minute.

La finalul confruntării, americanca a declarat că antrenamentele grele a adus-o în forma extraordinară pe care o arată la US Open.

”Mă simt bine! Pentru asta m-am antrenat, pentru asta am lucrat din greu, simt toată treaba ca o recompensă”, a spus Serena Williams la conferinţa de presa de după meci.

"Sunt pregătită pentru orice, atât pentru meciuri maraton, cât şi pentru cele de genul ăstuia. Am lucrat la viteză şi nu i-am lăsat lui Wang prea mult şanse", a mai spus aceasta.

În semifinale, Serena Williams va da peste Elina Svitolina, care va juca în premieră o semifinală la US Open, după ce a învins-o pe britanica Johanna Konta (16 WTA), cu 6-4, 6-4.

”Svitolina e o luptătoare. Returnează multe mingi şi nu face multe greşeli. E una dintre acele jucătoare care face totul foarte bine. Aşa că trebuie ca şi eu să joc fără greşeală”, a subliniat Serena.

Afla mai multe despre: serena williamstenis,  

viewscnt
Articole similare