Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Aguero se plânge că nu primeşte pase de la coechipieri. Argentinianul este pe picior de plecare, iar destinaţia este Barcelona

Sergio Aguero se plânge că nu primeşte pase de la coechipieri. Argentinianul este pe picior de plecare, iar destinaţia este Barcelona

Manchester City

Comentarii

Sergio Aguero, atacantul echipei Manchester City, s-ar fi plâns de faptul că nu a primit pase de la coechipierii săi.

Sergio Aguero, atacantul echipei Manchester City, s-ar fi plâns de faptul că nu a primit pase de la coechipierii săi, în meciul de marţi, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Borussia Monchengladbach (scor 2-0), informează RMC Sport.

Sergio Aguero se plânge că nu primeşte pase de la coechipieri

Sergio Aguero a intrat în minutul 75 al partidei de la Budapesta, în locul lui Bernardo Silva.

Potrivit ESPN, la finalul meciului, când a părăsit terenul, el i-ar fi spus unui membru al staff-ului grupării engleze: "Nu-mi dau mingea".

Conform Opta, Aguero nu a primit decât trei pase în cele 15 minute jucate.

În cele mai multe acţiuni, partenerii săi ofensivi au jucat individual sau i-au transmis prost mingea atacantului central.

Sergio Aguero ar putea traversa ultimele luni ale aventurii sale la Manchester City. Sosit în 2011, de la Atletico Madrid, atacantul argentinian de 32 de ani va fi liber de contract la vară şi tendinţa lui înclină spre o plecare.

Acest potenţial ultim an la City este unul de coşmar pentru jucător. Mai întâi accidentat la genunchi, apoi bolnav de Covid-19, Aguero a fost puţin folosit de Pep Guardiola (14 jocuri, din care numai cinci ca titular).

Următoarea destinaţie a lui Aguero este, potrivit mass-media spaniolă, FC Barcelona, unde îşi va regăsi bunul său prieten, Lionel Messi, dacă acesta din urmă va rămâne în Catalonia.

"Toată lumea scrie Barca, Barca, Barca... să ma aşteptăm puţin. Sunt încă la City", a răspuns el pe reţelele de socializare.

Argentinianul este pe picior de plecare, iar destinaţia este Barcelona

În vârstă de 32 de ani, Aguero îşi termină în vară contractul cu Manchester City şi nu este interesat să şi-l prelungească. Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei, a speculat momentul şi AS.com susţine că a reuşit să ajungă la un acord cu starul argentinian.

Aguero ar urma să semneze cu Barcelona până în 2023 şi ar fi primit promisiunea că s-ar transforma uşor-uşor într-un secund al antrenorului principal. Atacantul de 32 de ani a fost încântat de perspective şi şi-ar fi dat acordul pentru acest transfer.

De fapt, Laporta speră într-o dublă lovitură odată cu această mutare. În primul rând, Aguero ar rezolva mare parte din problemele pe care FC Barcelona le are în atac, acolo unde a rămas un gol odată cu plecarea lui Suarez la Atletico Madrid.

În al doilea rând, Joan Laporta speră că venirea lui Kun Aguero l-ar convinge pe Lionel Messi să semneze un nou contract cu FC Barcelona. Colegi de cameră la naţionala Argentinei, Aguero şi Messi sunt prieteni foarte buni. În autobiografie, Aguero a scris despre Messi că îi este "ca un frate".

Afla mai multe despre: sergio aguero 

viewscnt
Articole similare