Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos pleacă liber din "galaxia" Realului! Căpitanul de pe "Santiago Bernabeu" s-a înţeles cu noua echipă pentru un salariu stelar: unde va juca

Sergio Ramos pleacă liber din "galaxia" Realului! Căpitanul de pe "Santiago Bernabeu" s-a înţeles cu noua echipă pentru un salariu stelar: unde va juca

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos (34 de ani) şi-a ales viitoarea echipă. Nu-şi va prelungi contractul cu Real Madrid şi va pleca la Manchester United, club care-l doreşte de foarte mult timp pe fundaşul de fier din apărarea de pe "Santiago Bernabeu".

Contractul lui Sergio Ramos cu Real Madrid va expira în vara lui 2021 şi fundaşul n-a ajuns la o înţelegere pentru prelungirea înţelegerii de pe "Bernabeu". Realul e gata să-i ofere un nou contract, pe un an, dar vrea să-i diminueze salariul, lucru cu care nu e de acord spaniolul. Cum discuţiile au stagnat, se pare că Ramos s-a reorientat.

El Chiringuito scrie că Manchester United l-a convins pe fundaşul central să semneze şi să părăsească Real Madrid după 16 ani petrecuţi în tricoul albilor. Sursa citată scrie că Sergio Ramos va încasa un salariu de 226.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 10 milioane de euro pe an, după ce şi-a negociat deja contractul cu formaţia engleză.

Ramos e o ţintă mai veche a lui Manchester United, care încearcă să-l transfere pe fundaş încă de acum mai bine de cinci ani.

Sergio Ramos, mega-ofertă de la PSG! Contract multimilionar

El Transistor susţine că PSG i-a trimis o ofertă cu un contract de trei ani lui Sergio Ramos, care ar urma să încaseze un salariu de 15 milioane de euro anual. Dacă va accepta, Ramos va juca până la 37 de ani, când probabil va agăţa ghetele în cui. Real Madrid nu se poate apropia de oferta salarială pe care şeicii i-ar fi trimis-o lui Sergio Ramos. În plus, politica lui Real Madrid e ca jucătorii de peste 30 de ani să primească prelungire contractuală de doar un an.

Sergio Ramos este unul dintre cei mai bun fundaşi centrali din istorie, cu o cariera de peste 15 ani în tricoul lui Real Madrid. La Real Madrid, Sergio Ramos a strâns 668 de meciuri, 100 de goluri şi 40 de pase decisive, iar în palmares a colecţionat patru Ligi ale Campionilor, cinci titluri de campion în Spania, două Cupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi patru Mondiale ale Cluburilor.

Afla mai multe despre: sergio ramostransfermanchester unitedreal madrid 

viewscnt
Articole similare