Experiențe împreună.
You are here:

Sergio Ramos şi Pilar Rubio s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat vedetele. Victoria Beckham a primit calificativul ”perfect” din partea presei

Sergio Ramos şi Pilar Rubio s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat vedetele. Victoria Beckham a primit calificativul ”perfect” din partea preseigalerie foto

Diverse

Fundaşul formaţiei Real Madrid, Sergio Ramos, şi prezentatoarea TV Pilar Rubio s-au căsătorit, sâmbătă, la Sevilla.

La ceremonia de la catedrala din oraşul spaniol au fost prezenţi peste 400 de invitaţi, între care s-au numărat mai multe celebrităţi: Florentino Perez – care a fost martor, Roberto Carlos, Fernando Hierro, David şi Victoria Beckham, Luka Modric, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pepe Reina, Antonio Carmona, Nina Pastori. 

Soţii Beckham au atras toate privirile, iar specialiştii în modă din Spania au descris-o pe Victoria drept: ”Elegantă, rafinată, perfectă”.

Mireasa a purtat o rochie de inspiraţie gipsy, concepută de designerul Zuhair Murad.

 

 

Paji la nuntă au fost cei trei copii ai cuplului, Sergio, în vârstă de trei ani, Marco, de doi ani, şi Alejandro, de un an.

Petrecerea are loc la ferma La Alegría, care îi aparţine lui Ramos, situată la 20 de minute de Sevilla.

În timpul nunţii, în jurul orei 03.00, trupa AC/DC va susţine un recital pentru care a primit un milion de euro, Pilar fiind o mare fană a acestei formaţii rock.

Invitaţii de la nuntă nu pot intra la eveniment cu telefoane mobile, pentru ca astfel să se "distreze fără presiunea reţelelor de socializare".

Pilar Rubio, jurnalistă şi colaboratoare la diverse programe TV, are 41 de ani, iar Sergio Ramos are 33 de ani.

viewscnt
Articole similare