Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Reguilon a vorbit despre viitorul său: "Mi-as dori să rămân la Real Madrid!"

Sergio Reguilon a vorbit despre viitorul său: "Mi-as dori să rămân la Real Madrid!"

Real Madrid

Comentarii

Sergio Reguilon a vorbit despre viitorul său, după ce s-a despărţit de FC Sevilla, club unde a fost împrumutat pentru un sezon.

Aflat pentru prima data la echipa naţională mare a Spaniei, după un sezon excelent în tricoul Sevillei, Sergio Reguilon recunoaşte: "Mi-ar plăcea să rămân la Real Madrid. Mie mi-ar plăcea, dar este important să îmi cresc nivelul jocului în continuare, să mă dezvolt. Vom vedea ce opţiuni am după această convocare la echipa naţională" a mărturisit unul dintre cei mai curtaţi fundaşi stânga ai momentului.

S-a zvonit că Reguilon a intrat pe lista celor de la Chelsea, dar şi Arsenal sau Manchester United ar fi pus ochii pe el. De asemenea, Sevilla l-ar mai dori pentru încă un an, iar presa catalană a scris chiar despre un posibil interes al Barcelonei: "Mă voi întâlni cu agenţii mei şi vom vedea ce opţiuni am. Momentan, gândul meu este la echipa naţională şi mă bucur enorm de această experienţă" a mai spus Regulion, care foarte probabil va fi cedat de Real Madrid, cel mai probabil sub formă de împrumut. 

Afla mai multe despre: sergio reguilon 

viewscnt
Articole similare