Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla a făcut un "transfer" la care chiar nu s-a aşteptat nimeni! Andaluzii l-au achiziţionat pe Gunnersaurus, mascota dată afară de Arsenal

Sevilla a făcut un "transfer" la care chiar nu s-a aşteptat nimeni! Andaluzii l-au achiziţionat pe Gunnersaurus, mascota dată afară de Arsenal

Inedit

Comentarii

Echipele de top din La Liga şi din Premier League ne-au obişnuit să se lupte între ele pentru a cuceri Champions League sau Europa League. De data aceasta, Sevilla a intrat într-o cursă complet diferită cu Arsenal, pe piaţa transferurilor!

Andaluzii au anunţat pe Twitter, ca şi cum ar fi fost un transfer de fotbalişti, că au reuşit să îl aducă la club pe Gunnersaurus, mascota lui Arsenal din ultimii 27 de ani, îndrăgită de fanii ”tunarilor”.

Conducerea londonezilor a fost nevoită să renunţe la serviciile actorului Jerry Quy, cel care purta costumul lui Gunnersaurus din 1993, din cauza situaţiei financiare în care a ajuns clubul în contextul pandemiei de coronavirus, potrivit publicaţiei dailymail.co.uk.

Fanii lui Arsenal, însă, nu au putut să digere aşa uşor vestea concedierii mascotei clubului. Suporterii ”tunarilor” au strâns deja mai mult de 8.500 de lire pentru a-l păstra pe Gunnersaurus pe Emirates.

Inclusiv celebrităţile au reacţionat la această veste şi şi-au arătat sprijinul pentru această mascotă. Jurnalistului Piers Morgan, cunoscut fan al lui Arsenal, i s-au alăturat frumoasa prezentatoare TV Holly Willoughby şi comediantul Jack Whitehall.

Afla mai multe despre: gunnersaurussevillaarsenal 

viewscnt
Articole similare