Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla - CFR Cluj în Europa League | Gigi Becali a susţinut că relaţiile intime îi afectează jucătorii, Julen Lopetegui a început să râdă. Replică fabuloasă: "E destul" :)

Sevilla - CFR Cluj în Europa League | Gigi Becali a susţinut că relaţiile intime îi afectează jucătorii, Julen Lopetegui a început să râdă. Replică fabuloasă: "E destul" :)

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul clubului Sevilla, Julen Lopetegui, s-a amuzat în cadrul conferinţei de presă, în momentul în care a comentat afirmaţiile făcute de Gigi Becali în privinţa relaţiilor intime ale fotbaliştilor.

LIVE VIDEO | Sevilla - CFR Cluj, joi, de la 22:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe Telekomsport.ro

Julen Lopetegui a susţinut o conferinţă de presă, miercuri, înainte de returul cu CFR Cluj din 16-imile Europa League cu CFR Cluj. Printre altele, antrenorul spaniol a comentat şi afirmaţia făcută de Gigi Becali, care a susţinut că succesul CFR-ului i se datorează şi lui Dan Petrescu, cel care controlează viaţa intimă a fotbaliştilor. 

Întrebat acelaşi lucru, Julen Lopetegui s-a amuzat şi a început să râdă: "E destul cât să mă controlez şi cât să se controleze şi jucătorii. Eu am încredere în jucători, iar acest aspect face parte din viaţa lor intimă", a declarat tehnicianul clubului Sevilla. 

Lopetegui a vorbit şi despre CFR Cluj, pe care o vede ca pe o echipă periculoasă, mai ales în deplasare: "Adversarul va avea pretenţii mari de la acest meci, datorită jucătorilor foarte buni şi a antrenorului mare, Dan Petrescu, care e liderul întregului proiect. Are idei foarte clare în privinţa concurenţei şi tocmai din acest motiv a cucerit titlul în România. 

Echipa Clujului este mult mai periculoasă în deplasare. CFR poate juca atât cu patru fundaşi, cât şi cu cinci fundaşi, dar eu am pregătit partida. Suntem conştienţi de jocul bun pe care-l fac", a mai spus Julen Lopetegui înainte de returul din 16-imile Europa League dintre Sevilla şi CFR Cluj. 

”Niciun gol marcat în meciul trecut nu va mai conta. Trebuie să înscriem mâine, trebuie să facem o partidă bună şi să ne câştigăm dreptul de a ne califica în runda următoare. Trebuie să fim conectaţi şi concentraţi la munca noastră. Cred că CFR Cluj are mulţi jucători de mare valoare, mulţi dintre ei sunt la naţionala României, dar şi alţii pe care îi cunoaştem foarte bine, care au jucat la echipe importante din Italia sau din Franţa, dar şi un antrenor care este liderul acestui proiect. Este o echipă foarte competitivă din punctul de vedere al jucătorilor, al calităţilor, dar şi al conducerii. Are o idee clară de joc, a câştigat campionatul, a concurat aşa cum am văzut în Europa League. Fotbalul românesc a fost întotdeauna unul de calitate, România a avut tot timpul jucători foarte buni şi echipe naţionale bune. Cred că înfruntăm o generaţie foarte bună de jucători. Naţionala sub-21 participă la un nivel foarte înalt şi naţionala mare pregăteşte o generaţie foarte bună pentru anii următori. Mari jucători români au fost colegi de-ai mei şi evident cunosc şi admir calitatea fotbalului românesc” a mai spus Julen Lopetegui înainte de duelul retur cu CFR Cluj

Sevilla şi CFR Cluj se întâlnesc, joi, de la 22:00, în returul 16-imilor Europa League, iar scorul va începe de la 1-1. Spaniolii sunt favoriţi, dar campionii României au făcut câteva victime cu nume în acest sezon european.

 

Afla mai multe despre: gigi becalijulen lopeteguisevilla cfr clujsevilla cfr cluj europa leaguegigi becali sexgigi becali relatii intime 

viewscnt
Articole similare