Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi!". Fiul "Regelui", dorit de Monchi în LaLiga

"Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi!". Fiul "Regelui", dorit de Monchi în LaLigagalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (22 de ani) e dorit cu insistenţă de FC Sevilla, club aflat pe val în LaLiga, cu şanse mari la calificarea directă în grupele Ligii Campionilor pentru sezonul viitor. Monchi, directorul sportiv al echipei de pe "Ramon Sanchez-Pizjuan", îl place foarte mult pe Ianis Hagi, potrivit informaţiilor prezentate de presa spaniolă, iar mijlocaşul român ar putea face pasul spre Spania în vară.

Urmează transferul pentru Ianis Hagi? "Sevilla insistă pentru el!"

Rangers l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Genk, la începutul lui 2020, iar mijlocaşul român a avut parte de o revenire de formă sub comanda lui Steven Gerarrd. Rangers a câştigat titlul în Scoţia şi a ajuns până în sferturile de finală Europa League, iar prestaţiile lui Ianis Hagi n-au trecut neobservate. Sevilla e interesată de transferul mijlocaşului crescut la Viitorul şi e aşteptată să facă o ofertă în vară, când perioada de transferuri se va redeschide.

Julen Lopetegui, antrenorul Sevillei, i-a cerut lui Monchi să caute soluţii pentru întărirea mijlocului terenului, iar directorul sportiv îl are ca variantă preferată pe Ianis Hagi, potrivit site-ului fichajes.net. Sursa citată scrie că Ianis Hagi e pe lista Sevillei de mai mult timp, iar în vară ar putea ajunge în sfârşit pe "Ramon Sanchez-Pijuan".

Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi! Presa spaniolă: "Ianis Hagi a 'explodat' în Scoţia!"

"După un start neregulat de carieră, Ianis hagi a reuşit în acest sezon să-şi găsească stabilitatea în joc. În ciuda faptului că are fotbalişti ca Papu gomez sau Oliver Torres, care joacă pe aceeaşi poziţie, Ianis Hagi ar fi una dintre transferurile-vedetă ale Seviilei pentru sezonul viitor!", scriu cei de la fichajes.net.

Ianis Hagi a marcat şapte goluri şi a livrat 12 pase de gol în 42 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Rangers.

  • 6 - şase milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 4 - patru trofee are Ianis Hagi în palmares până în acest moment, ultimul fiind titlul câştigat cu Rangers în Scoţia

Afla mai multe despre: ianis hagitransfersevillamonchirangersoferta 

viewscnt
Articole similare