Experiențe împreună.
You are here:

Sezon terminat pentru golgeterul Ligii 1. Probleme serioase pentru Ţucudean! S-a întors de urgenţă la Viena şi va fi operat din nou

Sezon terminat pentru golgeterul Ligii 1. Probleme serioase pentru Ţucudean! S-a întors de urgenţă la Viena şi va fi operat din nou

CFR Cluj

George Ţucudean va merge pentru un nou consult şi e foarte posibil să nu mai joace deloc în acest sezon.

Apropiaţi ai internaţionalului român au dezvăluit pentru GSP că George a vorbit deja la clinică şi că fotbalistului îi va fi montat un holter, un aparat de monitorizare a activităţii inimii pentru 24 de ore. În funcţie de rezultatele controlului şi de opinia nouă a doctorilor, Ţucudean e tentat să mai suporte încă o ablaţie. Abia i s-a mai făcut una, în urmă cu o lună.

"Atacantul a revenit atunci din Austria convins că era în regulă, vindecat, şi că nu mai avea starea de tensiune care-l determinase să „se caute” la medici din România şi din străinătate. În ziua partidei cu Viitorul i-a revenit însă teama, a simţit iar că-i creşte pulsul, şi l-a anunţat pe Dan Petrescu că nu se simte în stare să joace", anunţă sursa citată.

"El a ştiut că avea ceva, nu a fost o mare problemă, una nesemnificativă. Dar cu avansarea în vârstă acea problemă putea deveni neplacută şi a vrut să facă o intervenţie pentru a fi precaut", a spus Marica despre vârful celor de la CFR Cluj. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta