Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul lui Duckadam pentru FCSB, după umilinţa cu CFR: "Trebuie să facă asta!"

Sfatul lui Duckadam pentru FCSB, după umilinţa cu CFR: "Trebuie să facă asta!"

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam, fost oficial al FCSB, a dat un sfat echipei roş-albastre. "Eroul de la Sevilla" i-a sfătuit pe cei de la FCSB să mai transfere jucători cu experienţă, pe lângă Claudiu Keşeru, pentru a avea şanse să se lupte la titlu cu CFR Cluj, care are o echipă plină de fotbalişti experimentaţi.

Sfatul lui Duckadam pentru FCSB, după umilinţa cu CFR: "Trebuie să facă asta!"

FCSB a reuşit să-l transfere pe Claudiu Keşeru, care a plecat de la Ludogoreţ, dar Helmuth Duckadam e de părere că FCSB are nevoie de mai mulţi jucători cu experienţă. Olimpiu Moruţan a fost vândut la Galatasaray pentru 5,7 milioane de euro, iar Gigi Becali trebuie să întărească echipa în ultimele zile ale perioadei de mercato.

"Pe langa Keseru FCSB trebuie sa mai ia 3-4 jucatori cu experienta pentru ca s-a vazut ca au tineri talentati, dar la un meci cu CFR sau Craiova au probleme", a spus Helmuth Duckadam.

Hervin Ongenda, Deian Sorescu şi Valentin Gheorghe sunt fotbaliştii doriţi de Gigi Becali la FCSB în afara transferului reuşit deja, Claudiu Keşeru.

Keşeru, oficial la FCSB

Edward Iordănescu are un nou fotbalist sub comanda sa, pentru a redresa echipa în lupta pentru titlul Ligii 1, împotriva lui CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Claudiu Keşeru a semnat, fiind doar primul jucător dintre cei doriţi de fiul fostului selecţioner şi Gigi Becali în club.

La 34 de ani, internaţionalul român se va lupta pentru postul de titular cu Andrei Dumiter, Ivan Mamut şi Florin Tănase, care a mai fost folosit, la nevoie, în centrul atacului. "Bine ai revenit, Claudiu Keşeru! FCSB anunţă revenirea lui Claudiu Keşerü, care va îmbrăca din nou tricoul roş-albastru, începând de astăzi. Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul şi se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu.

Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", a anunţat vicecampioana României.

Afla mai multe despre: duckadamfcsbtransferuriliga 11 

viewscnt
Articole similare