Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Shakhter o învinge eroic pe FCSB!". Ce a scris presa din Kazahstan după ce Karagandy a eliminat FCSB din Conference League

"Shakhter o învinge eroic pe FCSB!". Ce a scris presa din Kazahstan după ce Karagandy a eliminat FCSB din Conference League

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit o înfrângere ruşinoasă în faţa kazahilor de la Shakhter Karagandy, la loviturile de departajare, iar presa din Kazahstan nu a scăpat ocazia de scrie despre performanţa reuşită de echipa care a terminat sezonul trecut pe locul patru în clasament şi în prezent se află pe poziţia a 11-a.

Karagandy a reuşit o performanţă istorică, fiind prima trupă din Kazahstan care elimină o echipă românească din drumul către grupele cupelor europene. Shakhter Karagandy va continua aventura în preliminariile Conference League după ce a învins-o pe FCSB la loviturile de departajare, scor 5-3. FCSB s-a impus la Bucureşti, scor 1-0, dar n-a fost de ajuns.

Kazahii au învins, scor 2-1, într-un meci jucat la Erevan, iar la loviturile de departajare s-au impus cu 5-3. Surpriza de proporţii a fost aplaudată de jurnaliştii kazahi, care însă au apreciat că jocul nu a fost deloc unul plăcut ochiului. De asemenea, publicaţia Sports nu s-a sfiit să precizeze că doar greşeala portarului Andrei Vlad a făcut ca dubla manşă să aibă o astfel de desfăşurare.

„Şahtior o învinge eroic pe FCSB şi se califică în următorul tur din Conference League!”, a titrat publicaţia citată.

„Meciul a fost extrem de plictisitor, cu puţine momente periculoase de poartă. Unul din ele a fost atunci când am expediat un şut de la distanţă, iar portarul Andrei Vlad a scăpat mingea, iar Gabişev a ajuns primul la ea. După pauză, FCSB a început să preseze, dar nu a avut succes. Şahtior a mai avut şanse, dar Florinel Coman, care a intrat bine în repriza secundă, a pătruns în centrul careului şi l-a învins pe Şaţkiî. Timp mai era, iar Tattybaev a adus meciul în prelungiri, iar apoi la loviturile de departajare, acolo unde kazahii au fost mai puternici”, au mai scris kazahii.

Afla mai multe despre: fcsbkazahstanpresakaragandyconference league 

viewscnt
Articole similare