Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a găsit Frank Lampard următoarea echipă? Tehnicianul este dorit înapoi la Londra

Şi-a găsit Frank Lampard următoarea echipă? Tehnicianul este dorit înapoi la Londra
Comentarii

Conform presei britanice, un club londonez pregăteşte o ofertă pentru Frank Lampard. Tehnicianul este liber de contract, de când a fost demis de Chelsea, în ianuarie 2021.

Conform The Telegraph, Crystal Palace se pregăteşte pentru viitorul fără Roy Hodgson. Tehnicianului de 73 de ani îi expiră contractul la finalul actualului sezon, iar Frank Lampard ar fi dorit ca înlocuitorul său.

Fostul selecţioner al Angliei, în perioada mai 2012 - iunie 2016, se află la conducerea echipei londoneze din 2017. Acesta a dus-o pe Palace la noi înălţimi, conducând echipă către cel mai bun punctaj din istoria clubului în Premier Legaue, 49, în sezonul 2018/2019.

Frank Lampard este dorit înapoi la Londra

Lampard a mai fost dorit şi de selecţionata U21 a Angliei, însă legenda lui Chelsea ar fi refuzat oferta Federaţiei din dorinţa de a obţine o a doua şansă la o echipă din prima ligă engleză. Acum, o şansă pare să se fi ivit pentru ”Super Frank”, chiar în oraşul în care a făcut istorie ca jucător.

Cele două formaţii sunt rivale locale, Crystal palace aflându-se în sudul Londrei, în timp ce Chelsea se află în vest. Dacă ar prelua conducerea pe Selhurst Park, Lampard l-ar avea sub comandă pe fostul său coechipier şi fost căpitan al ”albaştrilor”, Gary Cahill

Afla mai multe despre: frank lampardchelseacrystal palaceurmătoarea echipă lampard 

viewscnt
Articole similare