Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a înşelat Paulo Dybala logodnica? Starul lui Juventus ar fi fost văzut cu o altă femeie

Şi-a înşelat Paulo Dybala logodnica? Starul lui Juventus ar fi fost văzut cu o altă femeiegalerie foto

Diverse

Comentarii

Cuplul format din cântăreaţa Oriana Sabatini şi fotbalistul Paulo Dybala ar fi zdruncinat de un scandal de infidelitate, după ce starul lui Juventus ar fi fost văzut luând masa cu o altă femeie.

Paulo Dybala şi Oriana Sabatini formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri. Cei doi sunt împreună de aproximativ 4 ani, de când s-au întâlnit la un concert susţinută de Ariana Grande în Buenos Aires. Atunci, Oriana Sabatini a cântat în deschidere şi Dybala a fost impresionat de frumuseţea ei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Fotbalistul i-a cerut tatălui ei numărul de telefon al Orianei şi totul s-a transformat într-o poveste de dragoste. Însă relaţia dintre cei doi ar suferi în această perioadă din cauza unui scandal de infidelitate.

Cântăreaţa Oriana Sabatini, înşelată de iubit?

Starul lui Juventus Torino ar fi călcat strâmb în timpul unei vizite în ţara natală. Presa de scandal din Argentina susţine că Paulo Dybala ar fi fost văzut luând masa cu o altă femeie şi zvonul s-a răspândit imediat:

”Fratele meu lucrează la sală de bowling din Buenos Aires. L-a vâzut pe Dybala mâncând cu o fată necunoscută, care nu era logodnica sa”, a declarat o sursă anonimă, citată de presa de scandal din Argentina.

Zvonul nu i-a prins bine Orianei, care i-a cerut explicaţii logodnicului ei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dybala 

viewscnt
Articole similare