Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a pus echipa la zid! Neagoe, vehement după înfrângerea de la Voluntari: ”Fotbalul, când nu eşti corect cu el te pedepseşte. Este jenant”

Şi-a pus echipa la zid! Neagoe, vehement după înfrângerea de la Voluntari: ”Fotbalul, când nu eşti corect cu el te pedepseşte. Este jenant”
Comentarii

FC Voluntari a obţinut, duminică, a treia victorie în Liga I, în acest sezon, după ce s-a impus, acasă, cu 4-2 (2-1), în faţa formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XXII-a a Ligii I, prima din 2019.

La finalul partidei, în exclusivitate pentru Telekom Sport, antrenorul oaspeţilor, Eugen Neagoe şi-a criticat dur jucătorii, nu neapărat pentru rezultatul de la finalul partidei, cât pentru atitudinea arătată în teren. ”Am tratat jocul cu superficialitate şi am crezut că putem câştiga doar dacă ne prezentăm aici. Felicit Voluntariul, ce am făcut noi este jenant! Sunt foarte dezamăgit în primul rând de atitudine. Am jucat fără implicare, fără agresivitate, n-am avut aceeaşi atitudine de până acum. Suntem încă în grafic, dar atitudinea mă face să fiu dezamăgit. Le-am atras atenţia în fiecare zi, mai ales că Voluntari nu e o echipă slabă, au jucători buni. Din păcate am avut dreptate. Fazele fixe le-am tratat cu lejeritate, ceea ce s-a întâmplat e normal. Adversarul a avut atitudine, a fost agresiv şi a meritat victoria. Nu am fost concentraţi nici măcar pe faza de atac. Fotbalul, când nu eşti corect cu el, te pedepseşte” a spus Neagoe la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul oaspeţilor şi-a avertizat fotbaliştii că nici în partida cu Dinamo echipa sa nu va face faţă adversarului, dacă va aborda partida cu aceeaşi atitudine pe care au avut-o la meciul cu FC Voluntari: ”Dacă tratăm meciul cu Dinamo la fel, nu avem nicio şansă, chiar dacă Dinamo e unde e şi a schimbat mulţi jucători. Tandia e un jucător valoros, a fost şi este curtat, dar el trebuie să se gândească la ce are de făcut la noi” a mai spus Neagoe, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari, ultima clasată, a acumulat 16 puncte şi s-a apropiat la un punct de Concordia Chiajna, de pe locul 13, şi la două de Dunărea Călăraşi, de pe locul 12.

Sepsi rămâne provizoriu pe locul 4, cu 33 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 5, care evoluează, tot duminică, acasă, cu CSU Craiova.

CFR Cluj este pe primul loc, cu 47 de puncte, urmată de FCSB, cu 41 de puncte şi de CSU Craiova, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: eugen neagoesepsi sf.gheorghe 

viewscnt
Articole similare