Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi jucătorii de top au idoli! FOTO | Cadoul făcut de CR7 unui atacant cu un turneu final în palmares

Şi jucătorii de top au idoli! FOTO | Cadoul făcut de CR7 unui atacant cu un turneu final în palmaresgalerie foto

Campionate

Comentarii

Cristiano Ronaldo nu uită perioada petrecută la Manchester United, clubul unde s-a transformat într-un jucător de top şi unde a cucerit primul Balon de Aur din cele cinci deţinute în prezent şi pare să facă tot ce ţine de el să motiveze un jucător al "diavolilor" să ajungă la cel mai înalt nivel.

Este vorba de atacantul Marcus Rashford (20 de ani), care şi-a făcut loc în echipa lui United în urmă cu doi ani şi care a participat cu naţionala Angliei la Euro 2016.

Ronaldo i-a oferit tânărului vârf o pereche de ghete Nike Air Max 97 CR7 la începtul lui aprilie, iar acum a revenit cu un nou cadou pentru jucătorul "diavolilor".



Cristiano i-a trimis acestuia un tricou cu autograf şi o dedicaţie specială, iar Rasfhord s-a grăbit să le arate fanilor de pe reţelele de socializare darul primit.



"Thanks boss", a fost mesajul care a însoţit imaginea cu tricoul lui Ronaldo pusă de atacantul englez pe Instagram.



Rashford va fi cu siguranţă fanul lui Cristiano Ronaldo în confruntarea pe care Real Madrid o dispută în această seară cu Bayern Munchen, în semifinalele Champions League. Bayern Munchen - Real Madrid e LIVE pe Telekom Sport 1, de la 21:45.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madridcristiano ronaldomarcus rashford 

viewscnt
Articole similare