Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silvio Berlusconi este din nou patron de echipă şi vrea să o transforme într-o forţă. Primele transferuri pe care îşi doreşte să le facă: Ibrahimovic, Balotelli şi... Kaka

Silvio Berlusconi este din nou patron de echipă şi vrea să o transforme într-o forţă. Primele transferuri pe care îşi doreşte să le facă: Ibrahimovic, Balotelli şi... Kaka

Campionate

Comentarii

Silvio Berlusconi a cumpărat în urmă cu doi ani un club de fotbal pe care acum vrea să-l ducă în Serie A. Fostul patron al lui AC Milan vrea să aducă la Monza şi câteva staruri, precum Kaka, Ibrahimovic sau Balotelli. Monza n-a jucat niciodată în Serie A.

În vârstă de 83 de ani, Silvio Berlusconi nu poate sta departe de fotbal. Miliardarul italian este tot mai implicat la Monza, pe care a reuşit să o promoveze în Serie B, după ce campionatul în Serie C a fost suspendat. Monza avea însă oricum un avans de 16 puncte şi promovarea era o chestiune de timp. Însă Berlusconi nu vrea să se oprească aici şi caută acum să transfere în Serie B trei dintre numele mari ale fotbalui mondială: Kaka, Ibrahimovic şi Balotelli, jucători pe care i-a avut şi la AC Milan.

Silvio Berlusconi vrea să facă transferuri importante şi să transforme Monza într-o forţă a Italiei

Ambiţia lui Silvio Berlusconi nu se opreşte la Serie B. Potrivi Marca, fostul patron al lui AC Milan vrea să facă transferuri importante şi să o ducă pe Monza în Serie A. Berlusconi va încerca să-i aducă pe Balotelli, Ibrahimovic, dar şi pe Kaka - jucător care s-a retras în 2017. Mijlocaşul brazilian are acum 38 de ani, dar Silvio Berlusconi este de părere că în continuare poate face performanţă. Toţi cei trei jucători au jucat şi la AC Milan, în perioada în care Silvio Berlusconi era patron.

Miliardarul italian l-a adus lângă el şi pe Adriano Galliani, alături de care, de asemenea, a făcut performanţă la AC Milan. Pe lângă cei trei veterani, Berlusconi caută pentru Monza şi jucători tineri: ”La Monza am continuat tot ceea ce a făcut la Milan, cu rezultatele pe care le ştim [...] Există o regulă în Serie B şi trebuie să aducem jucători sub 23 de ani. Căutăm cei mai buni jucători de la celelalte echipe din Serie B”, a mai spus omul de afaceri italian.



”Promovarea în Serie A depinde mulţi factori, dar îi cunoaştem bine pe unii dintre ei şi vom face totul pentru a-i exploata”, a mai spus Berlusconi.

Silvio Berlusconi vrea să facă din Monza o forţă a Italiei

Miliardarul în vârstă de 83 de ani, care deţine o avere de peste 6 miliarde de euro, susţine că Monza nu are nicio legătură cu AC Milan: ”Monza nu este a treia echipă din Milano. Monza aparţine oraşelor Monza, Brianza şi celor 900.000 de locuitori de aici”, a mai spus Berlusconi.

De remarcat că Monza n-a jucat niciodată în Serie A în istoria sa de 107 ani.

Afla mai multe despre: silvio berlusconi 

viewscnt
Articole similare