Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone îşi blindează un titular! Dorit de Manchester United şi Arsenal, acesta va avea o clauză de reziliere colosală!

Simeone îşi blindează un titular! Dorit de Manchester United şi Arsenal, acesta va avea o clauză de reziliere colosală!galerie foto

La Liga

Comentarii

Thomas Partey este foarte aproape să-şi prelungească acordul cu Atletico Madrid. Curtat cu insistenţă de cluburi mari din Anglia, ghanezul vrea să rămână sub comanda lui Simeone.

Atletico Madrid îi va acorda o mărire substanţială de salariu lui Thomas Partey, scrie presa din Spania. Internationalul ghanez este dorit de Manchester United şi Arsenal Londra, dar Cholo Simeone nu vrea să renunţe la el sub nicio formă.

Partey are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, una accesibilă pentru puternicele grupări din Albion. Atletico vrea să-i propună un nou acord şi să-i crească astfel clauza de reziliere la 150 de milioane de euro.

În vârstă de 26 de ani, Partey este fotbalistul cu cele mai multe driblinguri în acest sezon din lotul echipei lui Diego Simeone. Asta în ciuda faptului că la origini, ghanezul este un mijlocaş defensiv.

Achiziţionat în 2012 de la Odometah FC, Partey a crescut la Atletico Madrid, fiind promovat la prima echipă în 2013.

Are 161 de meciuri la gruparea madrilenă şi 13 goluri. Pentru naţionala ţării sale, Thomas Partey a jucat în 27 de partide şi a marcat 10 goluri. În tricoul lui Atletico Madrid, Partey a jucat o finală de Liga Campionilor şi a câştigat UEFA Europa League, dar şi Supercupa Europei. În prezent este cotat la 50 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: thomas partey 

viewscnt
Articole similare