Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a decis când va semna cu un nou antrenor. Cum a sărbătorit câştigarea primului turneu de Mare Şlem

Simona Halep a decis când va semna cu un nou antrenor. Cum a sărbătorit câştigarea primului turneu de Mare Şlem

Tenis

Comentarii

Simona Halep a oferit un interviu pentru CNN în cadrul căruia a dezvăluit că a fost asaltată de oferte după despărţirea de Darren Cahill, dar spune că, pentru moment, este decisă să aştepte 3-4 lui până să ia o decizie în această privinţă.

"Am nevoie de un antrenor, dar pentru moment îmi asum responsabilitatea să văd cum merge în următoarele trei-patru luni", a spus Simona pentru CNN.

Simona neagă că ar negociat cu Boris Becker în timpul călătoriei acestuia la Bucureşti. "Boris a venit la Bucureşti dintr-un motiv diferit şi am fost fericită să-l văd, dar niciodată nu am discutat despre o colaborare", a explicat Simona.

Deocamdată Simonei Halep nu-i merge bine fără antrenor, singurul meci disputat în acest sezon, la Sydney, a fost pierdut de numărul unu WTA.

Sportiva din România a sărbătorit toată noaptea după victoria din finala Roland Garros. "Am sărbătorit până la 5 dimineaţa pentru prima dată în viaţa mea.

În vacanţă am petrecut mult timp în oraş, iar asta nu se întâmplă foarte des. Am dus o viaţă normală şi m-am bucurat foarte mult pentru asta. Am întâlnit oameni noi, am stat cu prietenii", a mai spus Simona Halep pentru CNN.

Numărul unu WTA o va întâlni pe Kaia Kanepi (70 WTA) la Australian Open, marţi, de la ora 10:00, în primul tur.

Afla mai multe despre: simona halepwtatenis 

viewscnt
Articole similare