Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre semifinala Fed Cup de la Rouen. Ce spune despre super puterea sa

Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre semifinala Fed Cup de la Rouen. Ce spune despre super puterea sa

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a retras de la turneul din Stuttgart din cauza unei accidentări suferite în semifinala Fed Cup cu Franţa. Numărul doi mondial a făcut anunţul în cadrul unei conferinţe de presă, în timpul căreia a vorbit pentru prima oară şi despre duelului de la Rouen.

”Se simte rău fiindcă am dat totul şi chiar mi-am dorit să câştig FED Cup. Am fost foarte tristă în aceste două zile, însă este normal deoarece am  trecut prin aceste momente de mai multe ori, aşa că ştiu cum să le gestionez. Însă am nevoie să mă recuperez mental şi fizic şi apoi să o iau de la capăt.

Sunt dezamagită fiindcă nu pot juca aici, mai ales că este un turneu bun. Este un tunreu sezanţional, de fapt, şi chiar este bun pentru sezonul  meu de zgură. Dar am jucat deja 3 meciuri pe zgură şi am văzut că nivelul meu este sus, aşa că nivelul acelor meciuri a fost foarte, foarte ridicat, aşa că sunt încrezătoare. Nu mă doboară faptul că în această săptămână trebuie să mă retrag de la acest turneu. Doar mă uit cu încredere la următoarele”, a spus Simona Halep la o conferinţă de presă.

Întrebată apoi care este super puterea sa, Halep  a răspuns: ”Dacă pot să rezit pentru zile fără să fac nimic şi fără să mă gândesc la tenis, este o superputere. Dar nu cred că sunt capabilă să fac asta. Poate o să fiu în stare să pun racheta deoparte, dar nu o să fiu în stare să nu mă gândesc la ea”.

Afla mai multe despre: tenissimona halepfed cup 

viewscnt
Articole similare