Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, bagată în războiul dintre Dragnea şi Firea. Cum a ajuns sportiva în scandalul dintre cei doi

Simona Halep, bagată în războiul dintre Dragnea şi Firea. Cum a ajuns sportiva în scandalul dintre cei doi

Tenis

Comentarii

Huiduită pe Arena Naţională, în data de 11 iunie, la ceremonia dedicată special Simonei Halep, Gabriela Firea a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat în cadrul PSD în ziua imediat următoare.

Cum Gabriela Firea şi Liviu Dragnea sunt în plin scandal politic, primarul Capitalei a dat vina pe preşedintele PSD pentru postarea de pe Facebook în care se menţiona că Simona Halep a fost cea huiduită pe Arena Naţională.

”Vă amintiţi momentul Arena Naţională - Simona Halep? A doua zi a apărut pe Facebook un colaj că de fapt nu am fost huiduită eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intenţionat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, aşa mi-au spus oameni din partid.

Pentru ca eu să am şi mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce să distorsionăm adevărul şi să comunicăm că nu eu am fost huiduită, ci Halep, noi cu asta ne ocupăm? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea, să se perpetueze şi să fiu pusă in situaţie negativă. I-am spus să se scoată acel colaj imediat”, a declarat Gabriela Firea la Romania TV.

Afla mai multe despre: simona halepgabriela fireapsdliviu dragnea 

viewscnt
Articole similare