Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, contre cu Dobre. De unde a început totul. Ce i-a transmis sportiva antrenorului său

Simona Halep, contre cu Dobre. De unde a început totul. Ce i-a transmis sportiva antrenorului său

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a fost eliminată, joi, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne, fiind învinsă de germana Angelique Kerber, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, scor 6-4, 6-3.

La scorul de 3-0 pentru Kerber în ssetul doi, Simona Halep a cerut on court coaching, iar dacă de obicei se obişnuieşte ca antrenoul să fie nemulţumit de jucător şi să îi dea sfaturi, de această dată s-a întâmplat tocmai invers.

Cea mai bună jucătoare de tenis a României s-a arătat nemulţumită de indicaţiile primite de la Daniel Dobre şi i-a recomandat acestuia să se mai relaxeze, pentru că victoria nu este atât de importantă.

”Nu e vorba să câştig sau nu, pot să şi pierd. Se poate şi asta. Important este să fii mai relaxat”, i-a transmis Halep lui Dobre în timpul coachigului de pe teren.

În cele din urmă ”Simo” a pierdut confruntarea cu Kerber şi rămâne pe locul şapte în clasamentul WTA. Poziţia româncei nu este ameninţată de nicio adversară şi cel mai probabil va începe săptămâna viitoare pe aceeaşi poziţie.

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare