Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep, dezvăluiri şocante: ”Au fost momente foarte grele, pe care eu le-am ţinut în mine, dar a venit momentul să vorbesc!”

Simona Halep, dezvăluiri şocante: ”Au fost momente foarte grele, pe care eu le-am ţinut în mine, dar a venit momentul să vorbesc!”

Simona Halep

Comentarii

Într-un dialog pe YouTube cu Andi Moisescu, Simona Halep a făcut dezvăluiri şocante. Ea a mărturisit că nu a simţit niciodată sprijinul Federaţiei Română de Tenis, ba chiar că i s-a interzis accesul la Centrul Naţional Tenis pe vremea când nu era un nume uriaş în tenisul mondial.

Simona Halep i-a dezvăluit jurnalistului Andi Moisescu câteva dintre momentele care i-au produs un gust amar în carieră. Printre altele, şi un episod petrecut în 2011, când nu a putut evolua alături de naţionala de Fed Cup, iar Federaţia, spune Simona, ar fi luat o măsură incredibilă:

”Am avut mai mulţi sponsori care m-au sprijinit în carieră. Cât despre federaţie, am avut şi momente mai puţin bune. Şi menţionez asta pentru prima dată în viaţa mea. În 2011, când am jucat turul 3 la un Grand Slam pentru prima dată, în Australia, trebuia să vin în februarie acasă şi să joc în Fed Cup. Am făcut ruptură la abdomen şi am anunţat dinainte că nu voi putea să particip pentru că am ruptură, voi trage cât pot la Australian Open şi apoi îmi voi lua pauză. Şi mi s-a comunicat că nu mai am voie la Centrul Naţional de Tenis! Au fost momente foarte grele, pe care eu le-am ţinut în mine, dar a venit momentul să o spun, pentru că acum zâmbesc, nu mă mai afectează. Dar m-au afectat atunci când s-a întâmplat, aşa că eu nu am cerut niciodată nimic de la federaţie”, a fost mărturisirea incredibilă a Simonei Halep, într-un dialog pe Youtube cu Andi Moisescu.

Simona Halep spune că s-a simţit uneori dezonorată în România, deşi a făcut sacrificii enorme pentru echipa naţională: „Mulţumesc lui Dumnezeu, am avut susţinere totală din partea familiei! Dar de la Federaţia Română de Tenis nu am luat niciun ban, nici că am jucat Fed Cup. Pentru că educaţia mea şi spiritul meu de sportiv a fost ca trebuie să joc pentru România fără nimic.Eu îmi doream să fiu acolo şi am jucat cu tot sufletul, de fiecare dată. Am jucat şi cu gleznă ruptă, şi cu spate blocat şi cu multe chestii! Dar am fost şi criticată pentru că nu m-am dus în anumite meciuri” a mai declarat sportiva noastră.

Potrivit presei internaţionale, Halep este unul dintre numele cele mai importante din tenisul mondial în ultimii ani. Ea a strâns aproximativ 32 de milioane de euro din tenis, fiind depăşită în acest caz de doar de surorile Williams, notează ABC.

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...