Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep nu se mai teme de COVID-19: "Mă simt protejată, m-am vaccinat". Ce detaliu a stresat-o pe sportivă în timpul pandemiei

Simona Halep nu se mai teme de COVID-19: "Mă simt protejată, m-am vaccinat". Ce detaliu a stresat-o pe sportivă în timpul pandemiei

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, fost lider mondial, a declarat că nu se mai teme de COVID-19 după ce s-a vaccinat şi i-a îndemnat şi pe alţii să se imunizeze pentru a reduce astfel restricţiile de sănătate şi siguranţă din tenis.

Halep, care va împlini 30 de ani luna viitoare, nu a călătorit la New York anul trecut, în septembrie, pentru US Open şi turneul de la Cincinnati (găzduit de Big Apple în 2020) din cauza pandemiei, însă în octombrie a fost testată pozitiv la coronavirus, iar în februarie s-a vaccinat.

''Nu mi-e teamă, deoarece m-am vaccinat. Mă simt protejată, sunt atentă, port masca atunci când sunt mulţi oameni în jurul meu'', le-a declarat Halep reporterilor după victoria de marţi de la Cincinnati, 6-4, 3-6, 6-1 cu poloneza Magda Linette, în primul tur.

Halep, care a revenit după o pauză de trei luni cauzată de o accidentare la gambă, a declarat că nu-i plac bulele sanitare: ''Mă simt foarte stresată când sunt într-o bulă sanitară''.

ATP şi WTA le-au recomandat jucătorilor să se vaccineze, iar Halep se află pe aceeaşi lungime de undă: ''Dacă se va vaccina din ce în ce mai multă lume va fi mai bine, deoarece nu vom mai avea atâtea restricţii''.

Numărul trei mondial la masculin, grecul Stefanos Tsitsipas, a declarat recent că nu se va imuniza contra COVID-19 atâta timp cât vaccinul nu va fi obligatoriu.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare