Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid, după o victorie muncită în faţa australiencei Ashleigh Barty

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid, după o victorie muncită în faţa australiencei Ashleigh Barty

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o pe australianca Ashleigh Barty, numătul 9 mondial, în două seturi, scor 7-5, 7-5, în sferturile de finală ale turneului Madrid Open. Românca s-a calificat pentru a patra oară consecutiv în semifinalele competiţiei din capitala Spaniei.

Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 7-5

 

SETUL 2

Game-ul 12: Simona îşi face serviciul şi se califică în semifinalele turneului de la Madrid (7-5)

Game-ul 11: Emoţiile îşi pun amprenta pe jocul lui Barty. Halep va servi pentru a închide meciul (6-5)

Game-ul 10: Halep nu întâmpină prea multe dificultăţi pe propriul serviciu. Românca restabileşte egalitatea (5-5)

Game-ul 9: Ashleigh Barty îşi face serviciul şi preia pentru prima oară conducerea. Halep va servi pentru a rămâne în set (4-5)

Game-ul 8: Australianca face break-ul şi restabileşte egalitatea în setul (4-4)

Game-ul 7: Barty etalează un joc total diferit pe serviciul său. Stă bine în teren şi controlează schimburile, lucru care îi permite să mai gâştige un game (4-3)

Game-ul 6: Liniştea şi constanţa o ajută pe Halep să-şi mai însuşească un game. Un punct câştigat cu o lovitură direct câştigătoare năucitoare (4-2)

Game-ul 5: Barty controlează schimburile şi câştigă game-ul apropiindu-se din nou la un singur punct de Halep (3-2)

Game-ul 4: Halep îşi face serviciul şi se distanţează la două game-uri (3-1)

Game-ul 3: Australianca mai reduce din elanul Simonei Halep cu un punct câştigat relativ uşor, care îi permite să rămână în coasta româncei (2-1)

Game-ul 2: Barty nu face faţă jocului de pe fundul terenului. Simona stăpâneşte foarte bine schimburile în startul setului doi (2-0)

Game-ul 1: Joc solid etalat de Simona Halep. Românca pare capabilă să închidă rapid socotelile cu Barty în setul doi (1-0)

SETUL 1

Game-ul 12: Simona Halep închide setul cu un tenis de mare clasă. Game alb reuşit de româncă (7-5)

Game-ul 11: Halep face la rândul ei break-ul şi preia din nou conducerea (6-5)

Game-ul 10: Simona îşi complică singură situaţia în primul set. Barty se impune pe serviciul românce şirestabileşte egalitatea la cinci (5-5)

Game-ul 9: Un nou game fulger pe serviciul australiencei (5-4) Halep va servi pentru câştigarea primului set

Game-ul 8: Halep comite două greşeli neforţate care îi permite lui Barty să se apropie în game, după ce a condus cu 40-0, dar în cele din urmă românca se impune şi se apropie la un singur game de câştigarea primului set (5-3)

Game-ul 7: Ashleigh Barty arată nu e dispusă să renunţe încă la set şi câştigă game-ul la zero pe propriul serviciu (4-3)

Game-ul 6: Simona Halep stăpâneşte jocul şi conduce la două game-uri (4-2)

Game-ul 5: Numărul trei mondial câştigă trei puncte consecutise, Barty le i-a pe următoarele două şi pune presiune pe Halep, dar tot ea este cea care greşeşte, trimiţând mingea în fileu şi oferându-i game-ul Simonei (3-2)

Game-ul 4: Halep etalează din nou, cu graţie, lovitura sa preferată şi restabileşte egalitatea (2-2)

Game-ul 3: Barty, obligată de Halep să lovească o dată în plus pentru a-şi câştiga punctele. În cele din urmă australianca îşi adjudecă un al doilea game (1-2)

Game-ul 2: Simona Halep, mult mai atentă în game-ul doi. Mereu în mişcare, o ţine Barty pe fundul terenului de unde australiencei îi e greu să o atace. Numărul trei mondial încheie game-ul cu un as (1-1)

Game-ul 1: Barty revine de la 15-40 şi câştigă primul game ale meciului (0-1). Urmează Halep la serviciu

► Barti va fi prima la serviciu, Halep a ales să primească

► Cele două jucătoare auintrat pe teren şi efectuează câteva schimburi de încălzire


Meciul se va disputa pe terenul Manolo Santana. Simona Halep şi Barty au mai fost adversare de trei ori, ultima dată la ediţia din acest an a turneului de la Sydney, când confruntarea a fost câştigată de sportiva din Australia. În 2018, la Montreal şi la Cincinnati, câştigătoare a fost Halep.

Joi vor juca la Madrid şi Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu, la dublu, tot de la ora 13:00, pe terenul 5. Cele două românce vor întâlni echipa Jelena Ostapenko/Vera Zvonareva (Letonia/Rusia), în sferturile de finală.

Afla mai multe despre: simona halepbartymadrid 

viewscnt
Articole similare