Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a vaccinat: "Am avut un pic de emoţii". Ce turneu urmează pentru ea şi ce a spus despre Jocurile Olimpice VIDEO

Simona Halep s-a vaccinat: "Am avut un pic de emoţii". Ce turneu urmează pentru ea şi ce a spus despre Jocurile Olimpice VIDEO

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 mondial, s-a vaccinat, miercuri dimineaţă, împotriva Covid-19, la Institutul Cantacuzino din Bucureşti.

Simona Halep s-a vaccinat

"Sunt bine, am avut un pic de emoţii. Îmi doream, dar tot timpul am emoţii când se întâmplă ceva, dar am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine acum. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin şi am hotărât să-l fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătatea noastră şi sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori, mă bucur foarte mult că am venit aici şi s-au ocupat foarte bine de mine şi le mulţumesc foarte mult. Mă linişteşte acest lucru, că sunt mai în siguranţă după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă şi o să încerc să mă protejez cât se poate de mult.

Dacă este singura modalitate de a scăpa de această pandemie, consider că e un lucru potrivit de a ne face vaccinul, dar, repet, cum am spus şi înainte, fiecare decide pentru el, însă sfatul meu este să-l facem, pentru că de-asta am şi venit aici, să-l fac", a declarat Simona Halep, după ce s-a vaccinat.  

În 31 octombrie 2020, Halep a anunţat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. La 9 noiembrie, Simona Halep a anunţat că s-a vindecat de Covid-19, a mulţumit medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în această perioadă.

Simona Halep, despre Jocurile Olimpice

Simona Halep a vorbit despre turneul de la Dubai şi despre Jocurile Olimpice: "În plan este să joc Dubai, sunt în recuperare acum şi voi vedea săptămâna viitoare ce hotărăsc. Vreau să merg 100% la olimpiadă şi vreau să fac şi treabă bună. Îmi doresc foarte mult medalia, sper să reuşesc să iau una, oricare ar fi ea. Sper să nu fie greu, aşa cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu. 

Locul din clasament mai puţin contează, abia a început anul, am multe turnee în faţă şi sper să joc bine la fiecare turneu pe care îl joc, aşa cum am făcut şi în Australia. 

Normal aşa s-a hotărât şi aşa a rămas (n.r. - cu perechea de dublu mixt cu Horia Tecău). Încă nu ne-am pregătit, probabil prin mai, iunie o să începem să ne antrenăm mai mult", a mai spus fostul lider mondial WTA. 

Afla mai multe despre: simona haleptenissimona halep vaccin 

viewscnt
Articole similare