Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi Bianca Andreescu, în cursa pentru "jucătoarea anului 2019" în circuitul WTA

Simona Halep şi Bianca Andreescu, în cursa pentru "jucătoarea anului 2019" în circuitul WTA

Tenis

Comentarii

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep, şi canadianca cu origini române, Bianca Andreescu, se luptă pentru trofeul de "cea mai bună jucătoare a anului 2019 în circuitul WTA", anunţă presa internaţională.

Cele două sportive nu sunt singure în această cursă. Alături de ele se mai regăsesc australianca Ashleigh Barty, nipona Naomi Osaka şi cehoaica Karolina Pliskova.

Simona Halep (28 de ani) a terminat anul pe locul 4 WTA, un an înc are a cucerit cel de-al doilea titlu de Mare Slem al său, la Wimbledon. La capitolul încasări, constănţeanca şi-a rotunjit veniturile cu aproximativ 7 milioane de dolari. Anul trecut, această distincţie i-a revenit chiar jucătoarei din România.

Bianca Andreescu (19 ani) a terminat pe locul 5 WTA anul 2019, câştigând şi ea un turneul de Mare Slem, la US Open. A adunat peste 6.5 milioane de dolari şi a mai fost nominalizată la trofeul "Revelaţia anului".

Cu siguranţă, favorită în acest an este australianca Ashleigh Barty (23 de ani), cea care s-a încununat campioană la Australian Open şi la Turneul Campioanelor. A câştigat de 57 de partide din cele 70 disputate şi a obţinut în acest an, atât postura de lider WTA, cât şi premii în valoare de 11.3 milioane de dolari.

Antrenorul lui Ashleigh Barty, Craig Tyzzler, se dulează cu antrenorul Biancăi Andreescu, Sylvain Bruneau, pentru titlul de "cel mai bun antrenor al anului 2019".

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare