Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi Darren Cahill s-au despărţit, din nou! Mesaj de ultim moment al sportivei despre antrenor | BREAKING NEWS

Simona Halep şi Darren Cahill s-au despărţit, din nou! Mesaj de ultim moment al sportivei despre antrenor | BREAKING NEWS

Tenis

Comentarii

Numărul 14 WTA, Simona Halep, a anunţat, miercuri, că a pus capăt colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill. Este a doua colaborare pe care cei doi o întrerup.

Colaborare încheiată între Simona Halep şi Darren Cahill

"După şase ani în care am muncit împreună, Darren şi cu mine am hotărât că e momentul să punem capăt relaţiei. Îţi mulţumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare mai bună de tenis şi o persoană mai bună", a transmis fostul lider mondial pe reţelele de socializare. 

Alături de Darren Cahill, Simona Halep a câştigat cele mai importante trofee din carieră. Singurul antrenor jucătoarei din România rămâne Daniel Dobre, momentan. 

Darren Cahill este cel alături de care Simona Halep a câştigat primul său titlu de Grand Slam, Roland Garros, şi a devenit numărul unu în tenisul feminin mondial.

În septembrie 2019, el a revenit în echipa româncei, fiind la a doua colaborare cu ea. 

Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

 

Afla mai multe despre: darren cahillsimona haleptenisdarren cahill simona halep despartire 

viewscnt
Articole similare