Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Simpla lui prezenţă e un plus”. Gabi Tamaş, ”propus” la naţionala României

„Simpla lui prezenţă e un plus”. Gabi Tamaş, ”propus” la naţionala României

Echipa națională

Comentarii

Bogdan Andone, antrenorul lui FC Voluntari, a vorbit despre naţionala României şi despre situaţia precară din defensivă.

Conform antrenorului, Gabriel Tamaş ar fi trebuit să fie pe lista lui Mirel Rădoi. Experienţa fotbalistului ar fi fost de ajutor în linia defensivă, a motivat Andone.

 „Dacă el e într-un ritm de joc şi are meciuri în picioare, ca în acest moment, cred că merită la naţională. Are experienţă, personalitate, vorbeşte foarte mult şi organizează toată apărarea şi jucătorii din jurul lui. Nu neapărat ca titular, nu ştiu... Dar prezenţa lui în cadrul grupului ar fi un plus cu siguranţă. Când l-am transferat, Tamaş a venit în vestiar şi a vorbit cu jucătorii. M-a surprins plăcut. Vine la antrenament cu o oră înainte, face tratament şi merge la sală.

Am spus şi înainte de meciul cu Islanda că doar prezenţa lui ar fi adus echilibru şi personalitate. Dacă meciul cu Islanda se juca atunci când a fost programat prima dată, poate juca şi el într-un sistem cu trei fundaşi centrali”, a spus Bogdan Andone la GSP LIVE.

  • 67 de meciuri are Tamaş în tricoul echipei naţionale. Fundaşul a marcat 3 goluri pentru România

România va juca mâine, împotriva Armeniei, de la ora 19:00 în preliminariile CM 2022. Meciul va putea fi urmărit în formatul liveTEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: gabriel tamasromaniabogdan andone 

viewscnt
Articole similare