Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura echipă din străinătate care l-a contactat pe Hagi până în acest moment! Viitorul, într-un moment de cotitură

Singura echipă din străinătate care l-a contactat pe Hagi până în acest moment! Viitorul, într-un moment de cotitură

Farul Constanța

Comentarii

Cristian Bivolaru a vorbit despre planurile lui Gheorghe Hagi, care a afirmat în mai multer rânduri că îşi doreşte o provocare în străinătate.

Managerul general al FC Viitorul spune că îşi doreşte ca starea de incertitudine să fie spulberată cât mai rapid şi a dezvăluit că singura echipa care a avut până în acest moment tatonări cu Hagi este gruparea poloneză Legia Varşovia. Totuşi, campionatele din Europa sunt pe punctul de a se încheia şi Bivolaru se aşteaptă ca situaţia să se schimbe în scurt timp.

Oficialul grupării constănţene e convins că echipa ar avea de suferit după o eventuală plecare a lui Hagi dar e încrezător că "Regele" va găsi un înlocuitor pe măsură, care să poată menţine nivelul ridicat de până acum.

"A fost puţin tensionat după meciul cu Astra, legat de jocul mai putin fair al adversarilor din ultimele 20 de minute. El este un antrenor care îşi cravaşează, aşa cum vedem la cursele de cai, îşi cravaşează jucătorii, indiferent de rezultat, ca să paseze, să atace. Şi nu este în filosofia lui să vadă o echipă care refuză jocul. La asta a mai contribuit şi o oarecare relaxitate în a lua decizia arbitrului şi atunci împreuna cu rezultatul care nu ne-a avantajat, a creat acea stare de nemulţumire. Dar el a explicat ulterior şi cred că lucrurile s-au lămurit.

Aş vrea şi eu să ştiu (n.r. dacă Hagi pleacă în vară). Din câte ştiu eu, până în momentul ăsta nimic nu e clar. Ştiu că au fost nişte intenţii din partea Legiei. Dacă ele se vor concretiza sau nu, rămâne de văzut. E posibil ca acum campionatele terminându-se, să vină şi altă ofertă.

E o întrebare grea (n.r. dacă Viitorul poate rezista fără Hagi). Probabil la prima echipă lucururile par mai simple, în sensul că echipa e aşezată, cu jucători care se cunosc de mult [...] Cred că dacă ar pleca, foarte important ar fi cine i-ar lua locul, bănuiesc că s-ar orienta spre un antrenor care să îi continue conceptul
", a declarat Cristian Bivolaru pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: hagiviitorullegiaoferta 

viewscnt
Articole similare