Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sir Alex Ferguson este impresionat de Rashford. Legendarul antrenor al lui United i-a trimis un mesaj lui Marcus

Sir Alex Ferguson este impresionat de Rashford. Legendarul antrenor al lui United i-a trimis un mesaj lui Marcus

Fotbal

Comentarii

Sir Alex Ferguson este impresionat de ceea ce face Rashford la 23 de ani şi spune despre acesta că este un exemplu.

Sir Alex Ferguson (78 de ani) este impresionat de caracterul lui Marcus Rashford şi de ceea ce face tânărul de 23 de ani. Sir Alex l-a lăudat pe jucătorul lui United pentru campania făcută în preioada pandemiei.

Ce spune Ferguson despre Marcus Rashford

Marcus Rashford şi-a petrecut o mare parte din timp pentru a face în timpul pandemiei, o campanie în urma căreia guvernul englez să fie de acord ca să ofere o mese calde copiilor în şcoli pe timpul vacanţelor.

Lucrul pe care Rashford l-a făcut a fost lăudat de foarte mulţi oameni, printre care şi de Sir Alex Ferguson.

Fostul mare manager al lui Manchester United a fost întrebat dacă are un mesaj pentru Marcus, iar acesta a spus că este cazul ca atacantul englez să îi ofere sfaturi.

"El ar trebui să îmi ofere câteva sfaturi pentru că ceea ce face la 23 de ani este fantastic pentru o persoană tânără.", a spus Ferguson.

"Nu am nevoie să îi spun lui Marcus pentru că eu cred că acolo este smerenie în felul în care Marcus îşi trăieşte viaţa. Are picioarele pe pământ. Există calităţi minunate care să te poarte prin viaţă, nu există nicio îndoială despre asta. Iar fotbalul nu l-a schimbat."

"Există un pericol în fotbal care poate schimba oamenii. Banii pot schimba oamenii. Stardomul poate schimba oamenii. A ajunge într-o poziţie în viaţă poate fi uneori o problemă, deoarece nu toată lumea poate suporta bine succesul."

"Şi în acest moment Marcus o face foarte, foarte bine."

Afla mai multe despre: sir alex ferguson manchester united marcus rashford 

viewscnt
Articole similare