Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Situaţia este gravă". Cristi Balaj a "tunat" după decizia controversată luată la VAR în Sepsi - CFR: "Probabil a înţeles că i se permite orice" | EXCLUSIV

"Situaţia este gravă". Cristi Balaj a "tunat" după decizia controversată luată la VAR în Sepsi - CFR: "Probabil a înţeles că i se permite orice" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Orange Sport, Cristi Balaj a "tunat" după decizia controversată luată în camera VAR la meciul Sepsi - CFR Cluj 2-1. Fostul arbitru, acum preşedinte în Gruia, a spus că n-a mai întâlnit o asemenea întâmplare precum cea de la partida de la Sf. Gheorghe.

Balaj a vorbit despre greşeala comisă de arbitri din camera VAR, care au tras eronat liniile pentru a determina dacă poziţia lui Mario Rondon în teren a fost regulamentară sau nu. Preşedintele echipei din Gruia a spus că vrea să creadă că a fost vorba despre o eroare umană, una neintenţionată.

Cristi Balaj, şocat după ce a văzut decizia luată în camera VAR la meciul Sepsi - CFR Cluj 2-1: "Nu am mai întâlnit niciodată aşa ceva"

O controversă imensă s-a născut după ce arbitrul din camera VAR, Iulian Dima, a tras eronat liniile ofsaidului la poziţia din teren a lui Mario Rondon. Balaj n-a găsit circumstanţe atenuante pentru decizia luată de Dima, despre care a spus că "a mai greşit şi a înţeles că i se permite orice".

"Situaţia este destul de gravă. Urmăresc şi discut despre faze de arbitraj fiind preocupat de fotbal. Nu am mai întâlnit niciodată de la implementarea VAR-ului să existe în camera VAR un arbitru care să tragă liniile astfel şi să transmită arbitrului că e gol valabil.

Este o situaţia factuală, nu mai vorbim de opinie, să confunzi atacantul cu apărătorul. E final de meci, te uiţi care echipă se bucură. E acelaşi arbitru care a mai greşit şi care, probabil, a înţeles că i se permite orice. Vreau să cred că este o eroare umană, dar chiar nu înţeleg", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi balajcfr clujarbitrajgresealaiulian dima 

viewscnt
Articole similare