Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia incredibilă prin care trece un star de la FCSB. Becali a vrut să-l salveze, dar l-a dezamăgit teribil: "Gata! Rămâne liber de contract"

Situaţia incredibilă prin care trece un star de la FCSB. Becali a vrut să-l salveze, dar l-a dezamăgit teribil: "Gata! Rămâne liber de contract"

FCSB

Comentarii

Becali i-a întins o mână de ajutor lui Adi Popa şi l-a luat la FCSB, până la finalul acestui sezon, însă evoluţiile mijlocaşului nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

Adi Popa s-a întors la FCSB, dar nu se regăseşte deloc sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă. Mijlocaşul de 31 de ani a marcat un gol în cele cinci meciuri jucate pentru vicecampioana României, însă aşteptările lui Gigi Becali erau altele.

Astfel, Popa nu traversează cea mai bună perioadă. După plecarea de la FCSB, în 2017, când avea o cotă de piaţă de 1.8 milioane de euro, mijlocaşul nu s-a acomodat în Anglia, iar clubul din liga secundă l-a împrumutat în nenumărate rânduri la echipe precum Al Taawon, Ludogoreţ, iar acum FCSB.

Nici revenirea la vicecampioana României nu l-a salvat pe Adi Popa. Antrenorul lui Reading este dezamăgit de român, iar clubul englez nu-i va mai prelungi contractul. Înţelegerea cu Reading expiră în iunie 2020, astfel că, odată cu încheierea împrumutului la FCSB, Popa va rămâne liber de contract.

Becali a vrut să-l salveze, dar Popa n-a impresionat la FCSB

”Va fi liber de contract în următoarea vară şi înţelegerea nu va fi prelungită. A fost un transfer dezamăgitor pentru Reading” , a declarat Jonathan Low, reporter special al site-ului Get Reading, pentru prosport.ro.

  • 600 de mii de euro au plătit englezii de la Reading în ianuarie 2017 pentru transferul lui Adi Popa
  • 1 milion de euro este cota lui Popa pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare