Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia lui Griezmann rămâne neclară la Barcelona. Francezul vrea să plece doar la Atletico! Ce variantă au catalanii

Situaţia lui Griezmann rămâne neclară la Barcelona. Francezul vrea să plece doar la Atletico! Ce variantă au catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann şi FC Barcelona nu au ajuns încă la un acord în privinţa plecării fotbalistului, iar francezul ar putea rămâne încă un an pe Camp Nou

 ”Griezmann vrea doar la Atletico Madrid” anunţă Deportes Cuatro, care subliniază că situaţia francezului devine una incofortabilă pentru clubul catalan.

Negocierile dintre Barcelona şi Atletico Madrid s-au blocat, astfel că francezul are şanse mari să rămână încă un sezon pe Camp Nou.

Potrivit Deportes Cuatro, situaţia sa rămâne încă neclară. Barca are nevoie să reducă salariile unor jucători pentru a-şi permite să-l păstreze pe Lionel Messi, iar Griezmann nu pare încă de acord cu această măsură a clubului.

Spaniolii cred că Barca ar accepta în cele din urmă un împrumut al lui Griezmann, cu menţiunea că Atletico Madrid ar trebui să plătească mai mult de jumătate din salariul fotbalistului. â

Cotat la 60 de milioane de euro, Antoine Griezmann (30 de ani) a marcat 35 de goluri pentru Barca şi a oferit 17 pase decisive în cele 99 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul blaugrana. Pentru Atletico Madrid, Griezmann a jucat 257 de meciuri şi a marcat 133 de goluri. 

Afla mai multe despre: antoine griezmannfc barcelona 

viewscnt
Articole similare