Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia transferurilor de la Dinamo. Mircea Rednic: ”Astăzi prezentăm doi dintre ei. Unul poate debuta cu FCSB”

Situaţia transferurilor de la Dinamo. Mircea Rednic: ”Astăzi prezentăm doi dintre ei. Unul poate debuta cu FCSB”
Comentarii

La acţiunea clubului Dinamo de a vinde bilete înaintea meciului derby cu FCSB, tehnicianul ”câinilor”a vorbit şi despre situaţia transferurilor de la echipa sa. Rednic a confirmat că unul dintre jucătorii aduşi în această perioadă ar putea evolua în marele meci de duminică.

Totodată, Mircea Rednic a confirmat informaţia prezentată în exclusivitate marţi de www.telekomsport.ro. Atacantul italian, crescut de AS Roma, Mattia Montini se află în probe la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare: ”Azi cred că vor fi prezentaţi doi jucători. Unul dintre ei deja a semnat, un alt jucător a venit în probe. Cred că unul dintre ei ar putea să fie în lot pentru meciul cu FCSB. Nu vreau să-i expun, unul dintre ei ar putea să intre. După datele pe care le avem, pentru că s-a făcut o evaluare a lor, unul dintre ei ar putea să intre” a declarat Mircea Rednic.

Întrebat dacă se poate dormi înaintea unui asemenea derby,  antrenorul lui Dinamo a avut un răspuns cât se poate de simpatic: ”Cum să nu se poată, ai mei dorm de rup, i-am auzit sforâind. :) Eh, nu dorm pe teren, să nu exagerăm. E un meci important, va fi o atmosferă frumoasă” a mai spus Rednic.


 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoantrenortransferuri dinamomattia montinidinamo - fcsb 

viewscnt
Articole similare