Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un transfer pentru Rednic. Un italian crescut de AS Roma vine la Dinamo

EXCLUSIV | Încă un transfer pentru Rednic. Un italian crescut de AS Roma vine la Dinamo
Comentarii

Mircea Rednic încearcă să întărească lotul echipei Dinamo în această perioadă şi caută soluţii de calitate pentru primul unsprezece. Tehnicianul dinamoviştilor este decis să-şi îndeplinească obiectivul, iar preşedintele Alexandru David a anunţat deja ca Rednic are mână liberă totală pe piaţa transferurilor.

Săptămâna trecută, "câinii" l-au adus pe Naser Aliji, un fundaş stânga în vârstă de 24 de ani care a trecut pe la FC Basel, iar în această săptămână, alb roşii definitivează transferurile lui Rachid Ait-Atmane şi Simon Terwase Zenke. Cei doi au ajuns deja la Bucureşti pentru a semna cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar Zenke s-a prezentat chiar la antrenamentul de dimineaţă.

Dar, în această perioadă, antrenorului dinamovist i-au fost propuşi şi alţi jucători din străinătate prin intermediul unor impresari.

Unul dintre ei i-a atras atenţia, iar Dinamo îl va testa în perioada următoare. Din informaţiile Telekom Sport este vorba despre Mattia Montini (26 de ani) fotbalist crescut de AS Roma şi care între 2011 şi 2015 a fost sub contract cu Benevento. A mai trecut pe la echipe ca Juve Stabia, Pro Patria, Bari, Arezzo sau Livorno

Fost campion cu echipa Primavera a lui AS Roma, Montini a marcat în finala câştigată de echipa de juniori a romanilor o ”triplă”. El poate evolua ca aripa stânga sau dreapta, dar şi ca atacant central.

Mattia Montini a bifat o selecţie la echipa naţionala Under 20 a Italiei, unde a evoluat alături de de fotbalişti ca Lorenzo Insigne, Alessandro Florenzi sau Nicolao Dumitru.

O decizie definitivă în privinţa sa o va lua antrenorul Mircea Rednic.

  • 16 goluri în 32 de meciuri are Montini la Roma Primavera
  • 28 de meciuri are Montini la Livorno
  • 22 de partide la Benevento a strâns Mattia Montini

Afla mai multe despre: mattia montinidinamo bucureştitransferurimircea rednic 

viewscnt
Articole similare