Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie critică pentru familia unui fost superstar WWE. Wrestlerul a fost înghiţit de mare. Scafandrii, căutari disperate

Situaţie critică pentru familia unui fost superstar WWE. Wrestlerul a fost înghiţit de mare. Scafandrii, căutari disperategalerie foto

WWE

Comentarii

Shad Gaspard (39 de ani) a fost dat dispărut. Fostul superstar WWE înota alături de fiul său în vârstă de numai zece ani în apele plajei Venice Beach. Aceştia au fost însă târâţi de un curent puternic în mijlocul oceanului.

Salvamarii au ajuns în cel mai scurt timp în zona în care se aflau Shad, fiul său şi alţi câţiva înotători, dar în acele clipe groaznice nu au reuşit să îl salveze decât pe puştiul wrestlerului.

Martorii oculari au afirmat că Shad Gaspard le-a cerut salvamarilor să îi salveze mai întâi pe fiul său, lucru care s-a şi întâmplat, după care l-au văzut pe wrestlerul american cum se scufundă din cauza unui al doilea val puternic. Scafandrii au ajuns şi ei imediat la faţa locului şi, împreună cu piloţii unor elicoptere, au început să îl caute pe fostul superstar WWE.

Shad Gaspard a fost angajat al WWE în perioadele 2002-2006 şi 2008-2010 şi este cunoscut pentru parteneriatul pe care îl avea cu prietenul său JTG în echipa Cryme Tyme. Shad nu a reuşit să câştige însă nicio centură în anii pe care i-a petrecut în cea mai importantă promoţie de wrestling din lume.

Înaintea aflării veştii că soţul ei a fost înghiţit de mare, soţia lui Shad Gaspard, Siliana, l-a dat dispărut pe internet.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wweshad gasperdcryme tyme 

viewscnt
Articole similare