Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie halucinantă la o echipă din Superliga! Conducerea se roagă de un fost antrenor să o salveze de la retrogradare

Situaţie halucinantă la o echipă din Superliga! Conducerea se roagă de un fost antrenor să o salveze de la retrogradare

Superliga

Comentarii

Lupta pentru salvarea de la retrogradare are o nouă protagonistă! FC Voluntari s-a alăturat grupărilor din subsolul clasamentului, scenariu cauzat de forma slabă arătată de gruparea ilfoveană, înainte, dar şi după instalarea lui Nicolae Dică, pe banca formaţiei din Voluntari.

FC Voluntari ocupă poziţia a 14-a în clasamentul Superligii, cu 27 de puncte după 29 de etape şi este la doar un singur punct în faţa celor de la Dinamo, formaţie care a petrecut majoritatea sezonului regulat pe penultima poziţie a campionatului.

Dinamoviştii au avut parte de o resuscitare sub comanda lui Zeljko Kopic, succese cu Farul, Oţelul şi FC Hermannstadt au readus echipa antrenată de tehnicianul croat, pe linia de plutire. De la începutul anului 2024, FC Botoşani, ultima clasată în Superliga, a acumulat mai multe puncte faţă de gruparea antrenată de Nicolae Dică. Sub comanda lui Nicolae Dică, FC Voluntari a acumulat doar două puncte, din două remize, 1-1 cu FC Hermannstadt şi 0-0 cu Poli Iaşi.

Liviu Ciobotariu, contactat de conducere înainte de dezastrul de la Sf. Gheorghe

Astfel, ilfovenii au o serie de patru înfrângeri consecutive în acest moment, iar conducerea clubului se orientează urgent către antrenorul care ar putea salva echipa pe care o califica în play-off, în sezonul 2021-2022. Este vorba de Liviu Ciobotariu, câştigător al Supercupei României, cu Sepsi OSK, trofeu obţinut la începutul actualei stagiuni

Conducerea ilfovenilor se roagă de Liviu Ciobotariu să revină la FC Voluntari, în efortul de a salva echipa de la retrogradare, anunţă Fanatik. Conform sursei citate, apelurile din partea conducerii au început dinaintea eşecului clar suferit pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, cu scorul de 4-0.

În etapa viitoare, FC Voluntari o găzduieşte pe U Cluj, în ultima partidă a sezonului regulat pentru ambele formaţii. Clujenii se află în lupta pentru ultimele locuri din play-off, în timp ce FC Voluntari vrea să se îndepărteze de echipele de pe poziţiile retrogradabile. Meciul se dispută vineri, 8 martie, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc voluntarinicolae dicasuperliga 

viewscnt
Articole similare