Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Smolov şi-a sfidat clubul din La Liga în plină pandemie de coronavirus. A fugit în Rusia pentru majoratul iubitei sale

Smolov şi-a sfidat clubul din La Liga în plină pandemie de coronavirus. A fugit în Rusia pentru majoratul iubitei salegalerie foto
Comentarii

Atacantul lui Celta Vigo, Fedor Smolov (30 de ani), a comis-o. Rusul a plecat în ţara natală pentru a fi prezent la majoratul iubitei sale, Maria Yumasheva, deşi clubul şi-a anunţat jucătorii să rămână în Spania. De altfel, cei doi se vor căsători, odată ce tânăra va împlini 18 ani.

Celta Vigo are probleme cu doi dintre străinii din echipă. După ce Pione Sisto a plecat cu maşina mii de kilometri până în Danemarca, ţara natală, acum rusul Fedor Smolov i-a luat exemplul. Atacantul a închiriat un avion privat şi a părăsit Spania, în ciuda indicaţiilor conducerii clubului din La Liga.

Radio Galega susţine că Fedor Smolov i-a cerut conducerii permisiunea clubului pentru a fi prezent la majoratul iubitei sale, dar nu a primit acceptul. Celta Vigo e constrânsă de federaţia spaniolă, care a transmis directive clare. Conform sursei citate, rusul a promis că se întoarce, imediat cum îşi termină “afacerile personale”.

Maria Yumasheva e nepoata fostului preşedinte al Federaţiei Ruse, Boris Yeltsin

Fedor Smolov se va căsători, dar informaţia a scandalizat opinia publică din Rusia. Norocoasa este Maria Yumasheva, în vârstă de 17 ani, nepoata fostului preşedinte al Federaţiei Ruse între 1991-1999, Boris Yeltsin.

Răspunsul fetei a fost "Da", iar nunta va avea loc în curând, atunci când Maria Yumasheva va împlini 18 ani, conform alo.rs. Conform sursei citate, fotbalistul se află în relaţii foarte bune cu familia minorei.

Fedor Smolov a fost selecţionat de 39 de ori în naţionala Rusiei, pentru care a marcat de 14 ori.

De-a lungul carierei, Smolov a jucat la: Dinamo Moscova, Feyenoord, Anzhi, Ural, Kransodar şi Lokomotiv Moscova.

GALERIE FOTO cu Smolov şi iubita sa

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fedor smolov 

viewscnt
Articole similare