Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soarta lui Ionuţ Radu a fost decisă! Portarul român va avea o concurenţă acerbă la unul dintre cele mai mari cluburi din Europa

Soarta lui Ionuţ Radu a fost decisă! Portarul român va avea o concurenţă acerbă la unul dintre cele mai mari cluburi din Europa

Inter Milano

Comentarii

Întoarcerea portarului Ionuţ Radu la Inter a fost anunţată de presa din Italia, după ce nerazzurrii l-au împrumutat, în sezonul trecut, la Genoa şi Parma.

Portarul României se va întoarce pe Giuseppe Meazza, unde va avea o misiune aproape imposibilă. Va încerca să îl scoată din poartă pe mult mai experimentatul Samir Handanovic (36 de ani), după ce Ionuţ Radu (23 de ani) a trecut printr-un sezon complicat. A început titular la Genoa, după care a fost împrumutat la Parma, unde nu a bifat nicio apariţie.

Ionuţ Radu a plecat în Italia, după ce a luat primele contacte cu fotbalul la Viitorul Bucureşti. Radu a fost cumpărat de Inter la jumătatea anului 2013.

Având parte de o concurenţă acerbă, cu un Samir Handanovic într-o formă foarte bună în ciuda vârstei sale, tânărul portar al naţionalei a fost împrumutat la diverse echipe. A reuşit să se remarce la Genoa, însă, din păcate, nu s-a impuns şi la Parma, echipă pentru care nu a apărat nici măcar un minut în mod oficial, deşi a fost împrumutat la începutul anului curent.



Portarul României este aşteptat, în următoarele zile, să se alăture lotului condus de Antonio Conte. Potrivit Sempreinter.com, Radu va fi varianta de rezervă pentru poarta Interului, înlocuindu-l din acest punct de vedere pe Daniele Padelli.

Ionuţ Radu a evoluat în 17 meciuri în sezonul încheiat recent, toate în tricoul celor de la Genoa. Portarul român a semnat cu prima echipă a Interului în 2016, după ce a fost achiziţionat de milanezi în 2013.

Afla mai multe despre: ionut raduinter milano 

viewscnt
Articole similare