Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC! Florin Andone pleacă de la Galata la o echipă uriaşă din Champions League! Poate deveni primul român din istoria clubului

ŞOC! Florin Andone pleacă de la Galata la o echipă uriaşă din Champions League! Poate deveni primul român din istoria clubului

Stranieri

Comentarii

Presa din Anglia dezvăluie că internaţionalul român, Florin Andone, se află pe lista celor două mari cluburi ale Scoţiei, Celtic şi Rangers.

Florin Andone ar putea fi subiectul unui transfer senzaţional la Celtic Glasgow, scrie presa din Anglia. Campioana Scoţiei caută un atacant, iar românul s-ar încadra în profilul dorit de oficialii alb-verzilor. 

Posibilitatea reală ca Andone să ajungă pe Celtic Park i-a determinat deja pe fanii scoţienilor să treacă la ”research”.

Site-ul The Celtic Star trece în revistă cariera românului şi îl descrie pe atacantul echipei naţionale astfel: ”Cea mai mare abilitate a sa este faptul că omul nu încetează să alerge, este absolut neobosit! Ce înseamnă asta? Că va câştiga mingea în poziţii periculoase şi nu va lăsa niciodată apărarea adversă să respire. Aceasta caracteristică a devenit una vitală în fotbalul mare pentru un atacant. Andone este foarte agresiv pentru un atacant şi se străduieşte să-şi controleze agresivitatea, aşa că Lenny ar trebui să îl controleze. La Celtic va avea multe şanse să marcheze aşa că îşi va doborî probabil orice record de goluri marcate până acum. Probabil că preţul de transfer nu va fi unul mic şi rămâne de văzut dacă Celtic va accepta să plătească 5-6 milioane pentru el acum. Dar, Florin Andone îi va câştiga rapid pe fani, din prima secundă!” scrie sursa citată.

Dacă s-ar concretiza transferul la Celtic, Florin Andone ar deveni primul român din istoria grupării scoţiene, una dintre cele mai titrate din Europa în acest moment.

Celtic a cucerit 50 de titluri de campioană în Scoţia şi 39 de Cupe ale Scoţiei. Gruparea de pe Celtic Park are şi Cupa Campionilor în palmares în ediţia 1966-1967, dar a jucat şi finala Cupei UEFA în sezonul 2002-2003. Celtic a făcut de 6 ori tripla în Scoţia şi de 12 ori ”dubla”campionat-cupă.

Brighton vrea să-l vândă pe Florin Andone

Presa engleză a scris recent că Brighton vrea să transfere un atacant, deşi Florin Andone urmează să revină pe Falmer Stadium la finalul sezonului.

În vârstă de 27 de ani, Florin Andone urmează să revină la Brighton, la finalul sezonului, după ce Galatasaray a decis să nu îl transfere definitiv. Împrumutat toamna trecută de la Brighton, internaţionalul român a strâns doar 11 apariţii în tricoul lui Galatasaray, pentru care a reuşit să marcheze de două ori.

Andone este legitimat la Brighton din vara anului 2018, atunci când clubul englez a plătit şase milioane de euro pentru a-l transfera de la Deportivo La Coruna. Şase goluri în 30 meciuri a marcat Andone pentru echipa din Premier League.

Conform englezilor, de serviciile lui Florin Andone s-ar mai fi interesat deja şi marea rivală a lui Celtic, Rangers FC, club la care evoluează acum Ianis Hagi, fotbalist împrumutat de Genk în Scoţia.

Afla mai multe despre: florin andoneceltic 

viewscnt
Articole similare