Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC! Gestul controversat făcut de Gigi Becali la FCSB - Dinamo. Camerele TV au surprins tot, în tribună VIDEO

ŞOC! Gestul controversat făcut de Gigi Becali la FCSB - Dinamo. Camerele TV au surprins tot, în tribună VIDEO

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a asistat, miercuri, la meciul din returul semifinalelor Cupei României, dintre FCSB şi Dinamo. Omul de afaceri a fost surprins pe stadion, alături de ginerele său, pentru a urmări deby-ul de pe Arena Naţională.

VIDEO | Moment controversat cu Gigi Becali, la FCSB - Dinamo, din Cupa României

Controversatul finanţatorul al FCSB a fost protagonistul unui nou moment, care va naşte discuţii. Gigi Becali a fost prezent la meciul dintre FCSB şi Dinamo, din returul semifinalelor Cupei României, iar înaintea fluierului de start s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor Covid-19. 

În timp ce fotbaliştii celor două echipe, staff-urile şi rezervele, dar şi celelalte persoane de pe Arena Naţională s-au ridicat de pe scaune, Gigi Becali şi generele său au preferat să rămână pe scaune, contrar "tradiţiei" acestor momente de reculegere. 

Inclusiv celelalte persoane din anturajul lui Gigi Becali, Mihai Stoica, Ionuţ Luţu, Alexandru Tudor şi Valeriu Argăseală, au respectat momentul de reculegere şi s-au ridicat de pe locurile lor. Toate meciurile din România au avut parte de momente de reculegere, în memoria victimelor pandemiei de coronavirus. 

„La început, acum, nu e chiar normalitate, pentru că fotbalul trebuie să se joace cu spectatori, de aceea sunt făcute stadioanele. Nu e normalitate. Numai că la început aşa trebuie să fie.

Dacă se întâmplă să fie mai multe cazuri, e posibil, că s-a spus că virusul acesta trăim cu el. E posibil să vină mai multe cazuri, dar acum suntem pregătiţi. De acum încolo nu mai avem nevoie de urgenţă. Gata! De acum încolo, cine se îmbolnăveşte hai la spital cu el, cine moare la cimitir şi cine trăieşte mănâncă şi îşi trăieşte viaţa, joacă fotbal, lucrează", declara Gigi Becali, în mai, pentru Telekom Sport. 

FCSB - Dinamo, derby de totul sau nimic în Cupa României. LIVE VIDEO, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Coronavirus în România

Conform News.ro, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri alte 555 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare de la debutul pandemiei în România, numărul total ajungând la 30.175. 

De asemenea, 18 persoane au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.817. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 237 de pacienţi.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 796.484 de teste.

 

 

viewscnt
Articole similare