Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în Italia! Antrenorul echipei de Champions League şi-a dat demisia în plin sezon. Decizie total surprinzătoare

Şoc în Italia! Antrenorul echipei de Champions League şi-a dat demisia în plin sezon. Decizie total surprinzătoare

Serie A

Comentarii

Maurizio Sarri şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al lui Lazio.

Italianul a luat această decizie după ce Lazio a pierdut încă un meci pe teren propriu, 1-2 cu Udinese, iar o participare în sezonul viitor al Ligii Campionilor pare doar un vis. Maurizio Sarri a fost în această dimineaţă la Formello (n.r.- unde se află baza de pregătire a lui Lazio) pentru a-şi lua rămas bun de la jucători, 

Fostul tehnician al lui Chelsea avea contract cu gruparea capitolină până în 2025 şi un salariu impresionant: 4.000.000 de euro pe sezon. Sarri şi-ar fi dorit să îşi continue munca începută în urmă cu aproape trei ani, însă eliminarea din optimile Champions League, contra lui Bayern, şi seria dezastruoasă din campionat l-au făcut să renunţe la postul său.

Nu este exclus ca Maurizio să fi intrat într-un conflict cu Claudio Lotito, preşedintele clubului, din cauza investiţiilor ”subţiri” pe care omul de afaceri le-a făcut în această iarnă pentru gruparea biancocelestă.

Lotito va evalua situaţia şi va numi, cel mai probabil, un interimar până la sfârşitul sezonului. Pe această listă scurtă se află Miroslav Klose, Tommaso Rocchi şi Igor Tudor.

În sezonul trecut,  cu Sarri la cârma echipei, Lazio a terminat în Serie A pe locul doi. A fost cea mai bună clasare pentru formaţia lui Ştefan Radu din ultimii 23 de ani.

Afla mai multe despre: serie alaziomaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare