Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga 1. Revine în fotbal pentru a băga din nou bani la o echipă de mare tradiţie

ŞOC în Liga 1. Revine în fotbal pentru a băga din nou bani la o echipă de mare tradiţie

Fotbal intern

Comentarii

Sportul Studenţesc, o echipă de mare tradiţie din România, vrea să revină pe prima scenă fotbalistică.

ŞOC în fotbalul românesc! O echipă de mare tradiţie s-ar putea reînfiinţa: ”Suntem interesaţi să revenim!”

Sportul Studenţesc ar putea redeveni o forţă în fotbalul românesc. Mai mulţi oameni de afaceri ar fi interesaţi să investească in clubul de tradiţie. Printre persoane interesante se află chiar Vasile Şiman, cel care a investit multe milioane de euro de-a lungul timpului la echipa bucureşteană.

Omul de afaceri a preluat clubul în 1999, iar acum este mai dornic ca niciodată să o readucă pe Sportul Studenţesc acolo unde îi este locul: pe prima scenă fotbalistică din România. Totuşi, Vasile Şiman a recunoscut că are nevoie de mai mulţi oameni alături de el, dar şi de un proiect foarte bine pus la punct.

„Eu sunt interesant să revin necondiţionat, dar trebuie să fie totuşi o anumită structură de activitate, cu un alt tip de strategie. La ora actuală, după atâta timp, trebuie să facem ceva, nu să vorbim.

Mi-e greu să spun acum. Ce rost are să povestim ce vrem să facem? Sportul nu a dispărut niciodată, persoana juridică există, doar că nu a avut activitate. S-a întrerupt o dată cu pandemia

E parţial corect, că societatea Sportului Studenţesc, pe care o deţin e în insolvenţă. Sunt mai multe oportunităţi de revenire.

Eu nu am fost niciodată departe de fotbal. Nu se pune problema de nivel, ci să revenim la o activitate. Nu mă interesează la ce nivel să revenim, ci dacă putem sau nu să facem ceva.

Singura soluţie viabilă din punctul meu de vedere e o academie de fotbal, dar mai complexă. Până acum sunt doar variante ipotetice. Să vedem ce o să fim”, a declarat Vasile Şiman, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: sportul studentescvasile simanfotbal 

viewscnt
Articole similare