Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Spania! Trădare pe filiera Real Madrid - Barcelona. Catalanii vor să aducă pe banca tehnică un antrenor de top care a antrenat marea rivală

ŞOC în Spania! Trădare pe filiera Real Madrid - Barcelona. Catalanii vor să aducă pe banca tehnică un antrenor de top care a antrenat marea rivală

FC Barcelona

Comentarii

Viitorul lui Ernesto Valverde la FC Barcelona pare să fie în continuare unul incert. Momentan, antrenorul basc a primit confirmarea că va rămâne în funcţie. Cel puţin pentru moment.

Criticile la adresa lui Valverde se inmulţesc, iar conducerea clubului catalan rezistă cu greu presiunilor. Actualul antrenor se bucură de încrederea preşedintelui Josep Maria Bartomeu precum şi de sprijinul câtorva fotbalişti importanţi din vestiar.

Rezultatele nu îl ajută însă pe Valverde, astfel că oficialii catalani au pregătită şi o listă de posibili succesori. Ronald Koeman şi Erik ten Haag par să fie numele preferate de cea mai mare parte a Consiliului de Administraţie al clubului catalan.

Pista surpriză la care nu s-a gândit nimeni: ”Ancelotti poate antrena orice echipă din lume. Inclusiv Barcelona”

Numele cel mai surprinzător luat în calcul de conducerea Barcelonei este cel al unui fost antrenor istoric al marii rivale, Real Madrid. ”Ancelotti poate antrena orice echipă din lume. Va reuşi şi la Napoli, sunt sigur de asta. Nu vreau să vorbesc despre trecerea sa la Barcelona pentru că s-ar produce un uriaş război mediatic. Mai întâi să câştige cu Napoli, apoi vom discuta...” a explicat Ariedo Braida pentru Il Mattino.

Carlo Ancelotti ar putea ajunge la FC Barcelona din sezonul viitor, dacă Braida îşi va duce la final intenţiile. În ciuda trecutului său legat de Real Madrid, Ariedo Braida, om influent în conducerea catalanilor, poate reuşi mutarea sezonului: Carlo Ancelotti antrenor la FC Barcelona!

  • 119 meciuri a antrenat Carlo Ancelotti la Real Madrid
  • Doar 16 meciuri a pierdut italianul pe Bernabeu
  • 4 trofee a cucerit italianul cu Real Madrid, inclusiv Liga Campionilor
  • Juventus, Bayern Munchen, Chelsea sau PSG sunt printre echipele antrenate de italian

Afla mai multe despre: ernesto valverdefc barcelonacarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare